Neler Yeni

Güzel İstanbul sokaklarındaki akılalmaz çöpler?!!

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Son günlerdeki çöp konusu dikkatimi çekti Maltepe ve özellikle Kadıköyde SOKAKLARI 'ÇÖP' GÖTÜRÜYOR.

Belediye işçileri grevde sanırsam sözleşme konusunda anlaşmadılar.
Ana arterlerde ve ara sokaklarda çöp yığınları oluştu.
Büyük turist çeken gözde semtte 2021 yılında bile böyle şeyleri görmemeliyiz.
Acaba şuan da Ekrem İmamoğlu ve diğer belediye başkanlları ne yapıyor?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

1980'lerde yine böyle bir şey yaşandı ki o çok daha uzun sürdü ve çok daha kötüydü ki yine chp baştaydı..
Bunlarda 1980'lerdeki fotolar:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Daha belediye yönetmekte sıkıntı çekiyorlar ülkeyi emanet etmek ne kadar doğru?
91 model arabaları gerçekten 91 yılında alabildiğimiz bir yıl ise çöplere değer eğer yok bu foto 95-96 dır diyorsan o zamanki başkanın ismi tabu.

Son düzenleme:

Usta Yoda

80+
Burdaki suç ekrem imamoğlunda mı önce bi bunu sorgula. Adam çöpçülere minimum 4.3k para veriyo çöpçüler bu ücreti beğenmediği için grev yapmışlar sorun çöpçülerde.o parayı vasıflı adamlar bile kazanamıyo bu devirde.O paraya çalışıcak milyonlar var İstanbulda.
Bu çöpçüler akp de yıllardır asgari ücretle çalışırken sesleri çıkmıyo chp fazla maaş imkanı sağlayınca greve başlamışlar hemen.

Bu arada akp li belediyelerde grev yapmaya çalışsalar anında polislerden biber gazını yerler 😆

Böyle siyaset konularına forum yönetiminin artık seçici davranması gerektiğinı düşünmekteyim sonuçta insanları manipüle ediyolar

Excator23cm

80+ Gold
balon ekrem verecektin istanbulu klavye tutmayı bilmeyen erdoğan kuklası binaliye görecektin etkiyi 😎

istanbulu chp kazanınca mı aklınıza geldi çöpler

tam trolsünüz varya, son resimde 1990'lı yıllara benziyor galiba :D
Düzgün okumamışsın herlade 1980den fotolar yazıyor kör
Mesaj otomatik birleştirildi:

son zamanlarda forumdaki koyunların sayısı çok artmaya başladı
Hatasını söyleyince koyun. ağzımı açtırtmayın low iq'lar size gösteriyorum koyun oluyorum forumdaki çöğu yerde akp'Yi daha çok gömdüm sevmemde ama senin gibiler yüzünden eleştirmediğimiz için gelişemiyoruz eşşek gibi bir tarafı iyi kabul edince onun hataları senin üstünde ağırlık oluyor

91 model arabaları gerçekten 91 yılında alabildiğimiz bir yıl ise çöplere değer eğer yok bu foto 95-96 dır diyorsan o zamanki başkanın ismi tabu.
foto 91'de olabilir lakin çöp'ler sence birkaç ay kalıp toparlandı mı yoksa bir kaç yıl mı ssürdü

hocam bu adamları savunmuyorum ama bu fotoların çogu eski
eski 1980lerden de bahsettim tam okusanız burda boş boş cevap yazmazdınız

Son düzenleme:

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek

Hatasını söyleyince koyun. ağzımı açtırtmayın low iq'lar size gösteriyorum koyun oluyorum forumdaki çöğu yerde akp'Yi daha çok gömdüm sevmemde ama senin gibiler yüzünden eleştirmediğimiz için gelişemiyoruz eşşek gibi bir tarafı iyi kabul edince onun hataları senin üstünde ağırlık oluyor

foto 91'de olabilir lakin çöp'ler sence birkaç ay kalıp toparlandı mı yoksa bir kaç yıl mı ssürdü

91 model BMW var zengin mahalle değilse 2021 model BMW Göremeyecegin gibi o foto nerden baksen 95-96 da çekilmiştir.

Berke Gözükara

80+ Bronze

sorunun ne

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Son günlerdeki çöp konusu dikkatimi çekti Maltepe ve özellikle Kadıköyde SOKAKLARI 'ÇÖP' GÖTÜRÜYOR.

Belediye işçileri grevde sanırsam sözleşme konusunda anlaşmadılar.
Ana arterlerde ve ara sokaklarda çöp yığınları oluştu.
Büyük turist çeken gözde semtte 2021 yılında bile böyle şeyleri görmemeliyiz.
Acaba şuan da Ekrem İmamoğlu ve diğer belediye başkanlları ne yapıyor?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

1980'lerde yine böyle bir şey yaşandı ki o çok daha uzun sürdü ve çok daha kötüydü ki yine chp baştaydı..
Bunlarda 1980'lerdeki fotolar:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Daha belediye yönetmekte sıkıntı çekiyorlar ülkeyi emanet etmek ne kadar doğru?
Her şey çok güzel oluyor mu İstanbul? :)

Ekler

• Screenshot_20210226_002609.jpg
    Screenshot_20210226_002609.jpg
    257.8 KB · Hit: 30

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
masum taklidi yapma bonibon
SOKAKLAR ÇÖP DOLDU HATTA HATTA ÇÖPLER SOKAK DOLDU! KADIKÖY'DE SOKAKLAR ÇÖPTEN GEÇİLMİYOR, VE ÇÖP DOLU SOKAKLARDAN DA GEÇİLMİYOR.. DAĞI GİBİ ÇÖP BİRİKTİ..HER YERDEN KÖTÜ KOKULAR GELİYOR, ...BELEDİYE İŞÇİLERİ, TALEPLERİ KARŞILANMAYINCA GREVE GİTTİ... SONUÇ ŞİMDİ İZLEYECEĞİNİZ GİBİ OLDU.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,702
Üyeler
163,539
Son üye
Caxi
Top Bottom