Neler Yeni

Güzel İstanbul sokaklarındaki akılalmaz çöpler?!!

Berke Gözükara

80+ Bronze
O tabloyu almanın neresi yanlış peki açıklar mısınız? Yurtdışında bulunan Fatih Sultan Mehmet tablosunu parasını ödeyerek aldı ve istanbula gettirtti bunu akp yapsaydı milliyetçi tarihine düşkün yüce parti ilan ederlerdi yazık cidden.
aktroller İmamoğlunun tarihi eserimize harcadığı parayı sorgiyalacağıan diyanetin, melih gökçeğin, hükümetin harcadığı boş paraları sorgulasaydı şuan çok farklı yerde olurduk

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Keşke her yerde mansur yavaş olsa. Partisine bakmadan en iyi adam ya

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O tabloyu almanın neresi yanlış peki açıklar mısınız? Yurtdışında bulunan Fatih Sultan Mehmet tablosunu parasını ödeyerek aldı ve istanbula gettirtti bunu akp yapsaydı milliyetçi tarihine düşkün yüce parti ilan ederlerdi yazık cidden.
Bunlara ne desen boş, herkes hakettiğini alırmış.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Her şey çok güzel olacak, sloganıyla geldiler. Epey de bir kitleyi arkasına topladılar. Fakat adam İstanbul'un anahtarını, terörist sevici birine teslim etti en baştan. Ne bekliyorsunuz ki?

2023'e kadar, CHP'nin nasıl belediye yönetemediğini görür halk. Başlarına aldıklarını çekecekler mecbur.
Bunun üzerine kumar oynarım küçük bir yatırımcıyım hesap yapmayı iyi bilirim hesaplara nerden baksan AKP yatıyor gibi ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuşalım bakalım neymiş :unsure:
Bak kaynaksız konuşmayacağım oynat bakalım
BBC den güvenli kaynak bulamazsın bu 1
bu da dinazorlar
bu da saray
bu da altın klozet

10dk de bunları buldum sadece ayrıca ekrem imamoğlu hazineyi sömürmüşler gitmeden önce dedi yalan söylediğini düşünüyorsan dava açarsın

gelelim bir de feetö konusuna fotoları attım bir de fetöde içeri atılan kişilerin sayısına bakalım ve sayın cumhuru reisimiz hata yapmış ama halk hata yapamaz değil mi
buyrun işte sonuçlar bakın ben x parti y parti iyi asla demem ben vereceğim oyu kendime saklarım şu an vatanıma iyi yöneticilikp edebilecek 1 kişi görüyorum ona oy vereceğim

Ekler

• download.jpg
    download.jpg
    11.7 KB · Hit: 27
  • Fotoğraf.jpg
    Fotoğraf.jpg
    8.1 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Neyse ben ağzımı açmayacağım zaten 2 puan sonra ban yiyorum gerek yok.

Excator23cm

80+ Gold
aktroller İmamoğlunun tarihi eserimize harcadığı parayı sorgiyalacağıan diyanetin, melih gökçeğin, hükümetin harcadığı boş paraları sorgulasaydı şuan çok farklı yerde olurduk
TARİHİ ESERİ ALDIĞI İÇİN NE ZAMAN EEŞTİRDİM KANITINI GÖSTERİR MİSİN ÖYLE BİR MESAJIM YOK.

Onları da sorguluyoruzda aasıl senin gibiler yüzünden geelişemiyoruz attığın yorumda kendin ile çelişiyorsun ne zaman birisi chp'yi eleştirse akp'li koyun oluyor daha 13 yaşındaysan gelip burda boş yapma 20 milyon'u aşkın ve üstüne bir turist kitlesi eklenen istanbulda yaşıyoruz ve kadıköyde böyle bir sorun yaşanıyor
şunu mu diyeyim: ya devlet çok para harcadı çok vergi alıyor çok pahalı her şey dolar kaç olmuş e o zaman istanbul sokaklarında çöp olabilir mi diyeyim gerizakalı onu eleştirirken neden bunu eleştirmeyeyim?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bunun üzerine kumar oynarım küçük bir yatırımcıyım hesap yapmayı iyi bilirim hesaplara nerden baksan AKP yatıyor gibi ama sen bilirsin

Bak kaynaksız konuşmayacağım oynat bakalım
BBC den güvenli kaynak bulamazsın bu 1
bu da dinazorlar
bu da saray
bu da altın klozet

10dk de bunları buldum sadece ayrıca ekrem imamoğlu hazineyi sömürmüşler gitmeden önce dedi yalan söylediğini düşünüyorsan dava açarsın

gelelim bir de feetö konusuna fotoları attım bir de fetöde içeri atılan kişilerin sayısına bakalım ve sayın cumhuru reisimiz hata yapmış ama halk hata yapamaz değil mi
buyrun işte sonuçlar bakın ben x parti y parti iyi asla demem ben vereceğim oyu kendime saklarım şu an vatanıma iyi yöneticilikp edebilecek 1 kişi görüyorum ona oy vereceğim
Kardeşim sen bence göz doktoruna git.Attığın fotoğrafların photoshop olduğunu nasıl anlamıyorsun :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Kardeşim sen bence göz doktoruna git.Attığın fotoğrafların photoshop olduğunu nasıl anlamıyorsun :)
photosopsa paylaşılan yerleri dava et sen de biraz akıl hastanesine git bence geri kalanlara cevap ver o halde

Usta Yoda

80+
Tabloyu @Stanker Elestirdi ama cevabını alınca ortadan kayboldu kendisi nerdesin her şeye cevabın var konu açıp açıp kayboluyonuz aktrollükten ne kadar maaş alıyon🤑?

Excator23cm

80+ Gold
Tabloyu @Stanker Elestirdi ama cevabını alınca ortadan kayboldu kendisi nerdesin her şeye cevabın var konu açıp açıp kayboluyonuz aktrollükten ne kadar maaş alıyon🤑?
Ben burdayım da sen nediyon

Bu arada kaç yaşındasın?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
photosopsa paylaşılan yerleri dava et sen de biraz akıl hastanesine git bence geri kalanlara cevap ver o halde

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
ekşi sözlük mü ciddi misin anonim adam orda anonim ona bakarsan vpn açıp cb. nin ailevi değerlerine de sövebilirim ekşi sözlükte o zaman haklı mı olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,570
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom