Neler Yeni

Güzel İstanbul sokaklarındaki akılalmaz çöpler?!!

Excator23cm

80+ Gold
Zam getirmesine neden bu kadar tavırlısnız? Madem İmamoğlu’na yalan söyledi diye eleştiriyorsunuz tayyipi de eleştirsenize adam 18 yıldır yalan makinesi
Konu istanbul değil mi? İstanbuldaki çöpler hani? Burayı yöneten ekrem ya hani? NEden eleştirmeyeyim?
Konu istanbul olunca eleştirebiliyorum ya da konu farklı olunca teyyibide eleştirebiliyorum ama görünüşe görre sen ekrami eleştiremiyorsun
ayrıca haksız olduğu zaman kabullenmek yerine zora sıkışınca o neden 18 böyle şöyle yapıyor diyorsun

Berke Gözükara

80+ Bronze
Konu istanbul değil mi? İstanbuldaki çöpler hani? Burayı yöneten ekrem ya hani? NEden eleştirmeyeyim?
Konu istanbul olunca eleştirebiliyorum ya da konu farklı olunca teyyibide eleştirebiliyorum ama görünüşe görre sen ekrami eleştiremiyorsun
ayrıca haksız olduğu zaman kabullenmek yerine zora sıkışınca o neden 18 böyle şöyle yapıyor diyorsun
La ara ibb yi söyle şikayetini çöpler toplanmıyor diye

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Acaba zamların sebebi benzin fiyatının yükselmesi herşeyin pahalılaşması olabilir mi? Hani hükümet mazot fiyatına zam yapıyor toplu ulaşım taşıtları da mazotla çalışıyor ya
Hükümet daha önce zam yapmıyor muydu? İmamoğlu'na özel mi zam yaptı? İmamoğlu adayken bunları bilmiyor muydu? Adam vaat etti; ulaşıma zam yapmayacağım diye. Ve, yapılan zam hiçte mazota yapılan zamla örtülemez. Kaç milyon insan kullanıyor o araçları.

Hadi mazotu bu şekilde açıkladın. Suya gelelim. Haliç Kongre Merkezi’nde 28 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen İstanbul Çözümleri Tanıtım Toplantısı’nda “İstanbullunun suya harcadığı parayı azaltacağız. Hânelere ortalama %40 indirim yapacağız.” diyen CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, suya 4 kez zam teklif etti. Meclis'te Ak Parti ve MHP üyeleri çoğunluk olduğu için kabul edilmedi.

Getirilen zam teklifleri:
  • Kasım 2019: Yüzde 80
  • Temmuz 2020: Yüzde 40
  • Kasım 2020: Yüzde 35
  • Aralık 2020: Yüzde 40
En güncel olanı yazıyorum. 1 Ocak 2021'den itibaren geçerli olmak üzere, suya %6,84 zam yapıldı. İBB Meclisinde, suya %39 zam yapılması teklif edilmişti. Ak Parti ve MHP meclis üyelerinin oyları ile reddedildi. Fakat Sözcü bu durumu; "Ak Parti suya %6,84 zam yaptı." şeklinde haber etti.

Sözcünün haberini de şuraya bırakıyorum:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
O tabloyu almanın neresi yanlış peki açıklar mısınız? Yurtdışında bulunan Fatih Sultan Mehmet tablosunu parasını ödeyerek aldı ve istanbula gettirtti bunu akp yapsaydı milliyetçi tarihine düşkün yüce parti ilan ederlerdi yazık cidden.
FSM tablosunu almak yanlış değil

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İkiyüzlülüğün resmini çek deseler, bu kadar ortaya koyamazdık.
Şu olay bir Ak Parti belediyesinde gerçekleşse, "Çomar, Koyun" vb. gibi akla gelmeyecek milyonlarca hakareti yardırırdınız.

Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom