Excator23cm
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
17 yaşında olmana rağmen 13 yaşındakş çocuktan farksız düşünüyorsun17 ama yaşımın seni ilgilendirdiğini sanmıyorum
17 yaşında olmana rağmen 13 yaşındakş çocuktan farksız düşünüyorsun17 ama yaşımın seni ilgilendirdiğini sanmıyorum
Gerçekleri söyleyince zoruna mı gitti senin yaşın kaç17 yaşında olmana rağmen 13 yaşındakş çocuktan farksız düşünüyorsun
Dün 3.50 bastı benim öğrenci akbilUlaşıma zam getirmeyeceğiz demişlerdi bir de zam yaptılar
Yenilememişsindir. Ama yine de zam geldi yani.Dün 3.50 bastı benim öğrenci akbil
olaabilir. belki okullar açık olmadığı içindde olabilirYenilememişsindir. Ama yine de zam geldi yani.
Okul fark etmiyor. Her yıl 5 tl verip yeniletmek gerekiyor biletatikte. Onu yapmamışsındır.olaabilir. belki okullar açık olmadığı içindde olabilir
İlk olarak, Canan Kaftancıoğlu 5 farklı suçtan toplamda 9 yıl küsür ceza aldı. Bu suçların birisi de, terör propagandası yapmak:ifadenizi düzenlemenizi tavsiye ederim, yoksa dava kapınızı çalabilir.
Acaba zamların sebebi benzin fiyatının yükselmesi herşeyin pahalılaşması olabilir mi? Hani hükümet mazot fiyatına zam yapıyor toplu ulaşım taşıtları da mazotla çalışıyor yaUlaşıma zam getirmeyeceğiz demişlerdi bir de zam yaptılar
Ama seçim öncesi zam yapmayacağım dedi?Acaba zamların sebebi benzin fiyatının yükselmesi herşeyin pahalılaşması olabilir mi? Hani hükümet mazot fiyatına zam yapıyor toplu ulaşım taşıtları da mazotla çalışıyor ya
Ama seçim öncesi zam yapmayacağım dedi?
Umrumuzda mı sence verilen vaat buydu ülkede 1 yıl öncekş fyatlarla 1 yıl sonrakş fiyatlar aynı mı oluyor?hayırAcaba zamların sebebi benzin fiyatının yükselmesi herşeyin pahalılaşması olabilir mi? Hani hükümet mazot fiyatına zam yapıyor toplu ulaşım taşıtları da mazotla çalışıyor ya
Zam getirmesine neden bu kadar tavırlısnız? Madem İmamoğlu’na yalan söyledi diye eleştiriyorsunuz tayyipi de eleştirsenize adam 18 yıldır yalan makinesiUmrumuzda mı sence verilen vaat buydu ülkede 1 yıl öncekş fyatlarla 1 yıl sonrakş fiyatlar aynı mı oluyor?hayır
ibb başkanı olacak kişi sence bunu düşünemiyecek mi hemde ilk snesindde?