BMW_M4
80+ Bronze
Yeğenim, iktidara kılıçdaroğlu da gelse, bu fiyat 1 kuruş yükselmez deee alçalmaz daaa
Yeğenim, iktidara kılıçdaroğlu da gelse, bu fiyat 1 kuruş yükselmez deee alçalmaz daaa
Niye birimle geleim mal değilim 410 dolarlık ekran kartı ülkede 3500+ tl (sapphire pulse rx5700xt) birimle yaklaşan ya koyu iktidarcıdır ya da aşırı iyimser.Peki, ne yapcanız da ozaman dolar düşecek, herkes rahatlayacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hooopp, 1740 birim o, türkiyede 2200 birim, hayırdır birader, ürün fiyatına birimle geliyonuz, nolduuu?
Hadi tmm, ulan biz burda tarışıyoz da abdullah abi banlamasın?@Redmental sırf senin için susuyorum biliyor musun? Yoksa bilmiyorum yani Vestel ile Xiaomi'yi karşılaştıran biri. Neyse İyi forumlar dostum.
Ben takip ediyorum zaten@Redmental sırf senin için susuyorum biliyor musun? Yoksa bilmiyorum yani Vestel ile Xiaomi'yi karşılaştıran biri. Neyse İyi forumlar dostum.
Amerikada bir market alişverişi de 400 dolar.Niye birimle geleim mal değilim 410 dolarlık ekran kartı ülkede 3500+ TL (sapphire pulse rx5700xt) birimle yaklaşan ya koyu iktidarcıdır ya da aşırı iyimser.
tabii ki çin sanayisiBirisi çinde, öbürü türkiyede üretilir, türkiyede üretilen servis vb. teknik şeyler daha basit çözülür. Türk sanayisi mi? Çin sanayisi mi?
Kılıçdaroğlunu savunmadım. O gelirse bu fiyat değişir demedim. Kılıçdaroğlu da sevdiğim biri değil.Yeğenim, iktidara kılıçdaroğlu da gelse, bu fiyat 1 kuruş yükselmez deee alçalmaz daaa
3 yaşınadki kardeşim bile güldü, hahahahhahahaaaaatabii ki çin sanayisi
Kanka olay birim parada falan degil olay alım gücünde bitiyorPeki, ne yapcanız da ozaman dolar düşecek, herkes rahatlayacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hooopp, 1740 birim o, türkiyede 2200 birim, hayırdır birader, ürün fiyatına birimle geliyonuz, nolduuu?
Bu da demek olutor ki, devleti suçlu bulmuyosun, hoş güzel.Kılıçdaroğlunu savunmadım. O gelirse bu fiyat değişir demedim. Kılıçdaroğlu da sevdiğim biri değil.
Amerikada bir market alişverişi de 400 dolar.
Komik. Amerikada fiyatlar buraya göre yüksek olsa da 1 patates cipsi orada 1 dolar burada 5-6 tl. Yani aşrı bir fark yok.Amerikada bir market alişverişi de 400 dolar.
Dünyanın en büyük firmalarının bile gerek istenilen kalitede ürün bulunması gerek ucuz işçi maliyetlerinden dolayı çine yatırım yaptıklarından haberdar olmayan sen ve kardeşine komik gelmesi normal3 yaşınadki kardeşim bile güldü, hahahahhahahaaaaa