ABD Cayır Cayır Yanıyor !

Komik. Amerikada fiyatlar buraya göre yüksek olsa da 1 patates cipsi orada 1 dolar burada 5-6 TL. Yani aşrı bir fark yok.
Yani, ben ekonomisi daha mı iyi diyorum, orda mafya felan da daha fazla, yoksa aşırı bir ekonomik fark yok.

insanlar yazmış yok maaşlar fazla şöyle böyle eğer tl ye çevirirsek dedğiğiniz gibi
somun ekmek=7-9 tl amerikada
cennet ülkemizde 1.5 diyelim madem 4-5 kat maaş farkı var diyorsunuz 4-5 kat fiyat farkınıda düşünmelisiniz
olaya birim olarak bakınca çok bir şey değişmiyor.

Dünyanın en büyük firmalarının bile gerek istenilen kalitede ürün bulunması gerek ucuz işçi maliyetlerinden dolayı çine yatırım yaptıklarından haberdar olmayan sen ve kardeşine komik gelmesi normal
Ne kalitesi yaaa, aldığın bahçe hortumu bile kopuyosa daha ne diyeyim.

insanlar yazmış yok maaşlar fazla şöyle böyle eğer TL ye çevirirsek dedğiğiniz gibi
somun ekmek=7-9 TL amerikada
cennet ülkemizde 1.5 diyelim madem 4-5 kat maaş farkı var diyorsunuz 4-5 kat fiyat farkınıda düşünmelisiniz
olaya birim olarak bakınca çok bir şey değişmiyor.
Tabii ki, ekonomi aşağı yukarı aynı

@Akif Erdem @BMW_M4 ve diğer arkadaşlar. Şu saçma tartışmanızı kesin artık. İkinizde aynı ülkede yaşayıp aynı sorunları yaşıyorsunuz. Siz ne derseniz diyin , ne yaparsanız yapın bunlar değişmeyecek. Herkesin fikiri kendine , kim haklı kim haksız önemli değil. Konunun açılma amacına ve eninde sonunda ABD yüzünden gelen noktaya bakın. Elinize bir şey geçmeyecek.

@Akif Erdem @BMW_M4 ve diğer arkadaşlar. Şu saçma tartışmanızı kesin artık. İkinizde aynı ülkede yaşayıp aynı sorunları yaşıyorsunuz. Siz ne derseniz diyin , ne yaparsanız yapın bunlar değişmeyecek. Herkesin fikiri kendine , kim haklı kim haksız önemli değil. Konunun açılma amacına ve eninde sonunda ABD yüzünden gelen noktaya bakın. Elinize bir şey geçmeyecek.
Konuyu kapatma gibi bir secenegin var mi bro

Ben eğleniyordum yaaaa :( 7 sayfa boyunca gayet güldüm açıkçası gayet güzeldi.

Yani, ben ekonomisi daha mı iyi diyorum, orda mafya felan da daha fazla, yoksa aşırı bir ekonomik fark yok.
Hayır "AŞIRI" bir ekonomik fark var. 2 ay çalıştığın parayla en iyi oyuncu sistemini dizebiliyorsun (Asgariden almayalım amerikadakinin maaşı 2200 dolar türkiyedekinin maşı 3000 olsun) adam 2 ayda en kaliteli oyuncu ekipmanı ve monitörüyler 3900x + 2080ti sistemi dizer. Burada ise bunu 8 ay çalışarak yapmak gerek (yemeden içmeden).

Hayır "AŞIRI" bir ekonomik fark var. 2 ay çalıştığın parayla en iyi oyuncu sistemini dizebiliyorsun (Asgariden almayalım amerikadakinin maaşı 2200 dolar türkiyedekinin maşı 3000 olsun) adam 2 ayda en kaliteli oyuncu ekipmanı ve monitörüyler 3900x + 2080ti sistemi dizer. Burada ise bunu 8 ay çalışarak yapmak gerek (yemeden içmeden).
hehe tmm tmm, hehe tmm
Bence durdurak abdullah abi banlayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,066
Üyeler
189,540
Son üye
Hanzadee
Geri