Neler Yeni

ABD Cayır Cayır Yanıyor !

BMW_M4

80+ Bronze
Komik. Amerikada fiyatlar buraya göre yüksek olsa da 1 patates cipsi orada 1 dolar burada 5-6 TL. Yani aşrı bir fark yok.
Yani, ben ekonomisi daha mı iyi diyorum, orda mafya felan da daha fazla, yoksa aşırı bir ekonomik fark yok.

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
insanlar yazmış yok maaşlar fazla şöyle böyle eğer tl ye çevirirsek dedğiğiniz gibi
somun ekmek=7-9 tl amerikada
cennet ülkemizde 1.5 diyelim madem 4-5 kat maaş farkı var diyorsunuz 4-5 kat fiyat farkınıda düşünmelisiniz
olaya birim olarak bakınca çok bir şey değişmiyor.

BMW_M4

80+ Bronze
Dünyanın en büyük firmalarının bile gerek istenilen kalitede ürün bulunması gerek ucuz işçi maliyetlerinden dolayı çine yatırım yaptıklarından haberdar olmayan sen ve kardeşine komik gelmesi normal
Ne kalitesi yaaa, aldığın bahçe hortumu bile kopuyosa daha ne diyeyim.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

BMW_M4

80+ Bronze
insanlar yazmış yok maaşlar fazla şöyle böyle eğer TL ye çevirirsek dedğiğiniz gibi
somun ekmek=7-9 TL amerikada
cennet ülkemizde 1.5 diyelim madem 4-5 kat maaş farkı var diyorsunuz 4-5 kat fiyat farkınıda düşünmelisiniz
olaya birim olarak bakınca çok bir şey değişmiyor.
Tabii ki, ekonomi aşağı yukarı aynı

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
@Akif Erdem @BMW_M4 ve diğer arkadaşlar. Şu saçma tartışmanızı kesin artık. İkinizde aynı ülkede yaşayıp aynı sorunları yaşıyorsunuz. Siz ne derseniz diyin , ne yaparsanız yapın bunlar değişmeyecek. Herkesin fikiri kendine , kim haklı kim haksız önemli değil. Konunun açılma amacına ve eninde sonunda ABD yüzünden gelen noktaya bakın. Elinize bir şey geçmeyecek.

BMW_M4

80+ Bronze

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
@Akif Erdem @BMW_M4 ve diğer arkadaşlar. Şu saçma tartışmanızı kesin artık. İkinizde aynı ülkede yaşayıp aynı sorunları yaşıyorsunuz. Siz ne derseniz diyin , ne yaparsanız yapın bunlar değişmeyecek. Herkesin fikiri kendine , kim haklı kim haksız önemli değil. Konunun açılma amacına ve eninde sonunda ABD yüzünden gelen noktaya bakın. Elinize bir şey geçmeyecek.
Konuyu kapatma gibi bir secenegin var mi bro

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ben eğleniyordum yaaaa :( 7 sayfa boyunca gayet güldüm açıkçası gayet güzeldi.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Yani, ben ekonomisi daha mı iyi diyorum, orda mafya felan da daha fazla, yoksa aşırı bir ekonomik fark yok.
Hayır "AŞIRI" bir ekonomik fark var. 2 ay çalıştığın parayla en iyi oyuncu sistemini dizebiliyorsun (Asgariden almayalım amerikadakinin maaşı 2200 dolar türkiyedekinin maşı 3000 olsun) adam 2 ayda en kaliteli oyuncu ekipmanı ve monitörüyler 3900x + 2080ti sistemi dizer. Burada ise bunu 8 ay çalışarak yapmak gerek (yemeden içmeden).

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Konuyu kapatma gibi bir secenegin var mi bro
Hayır. Olsa da kapatmazdım. Ahmakça tartışmalar için böyle bir konuyu kapatmam. Ben kapatsam diğer insanlar tekrar açar. Bu forum için değil sadece.

BMW_M4

80+ Bronze
Hayır "AŞIRI" bir ekonomik fark var. 2 ay çalıştığın parayla en iyi oyuncu sistemini dizebiliyorsun (Asgariden almayalım amerikadakinin maaşı 2200 dolar türkiyedekinin maşı 3000 olsun) adam 2 ayda en kaliteli oyuncu ekipmanı ve monitörüyler 3900x + 2080ti sistemi dizer. Burada ise bunu 8 ay çalışarak yapmak gerek (yemeden içmeden).
hehe tmm tmm, hehe tmm
Bence durdurak abdullah abi banlayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,684
Üyeler
163,536
Son üye
bergarslan
Top Bottom