ImmanuelRoussau
80+
Eee adamların para birimi rezerv birim başka ne olacakAmerika çöküyo yine biz batıyoruz bu nasıl iş ya.
Eee adamların para birimi rezerv birim başka ne olacakAmerika çöküyo yine biz batıyoruz bu nasıl iş ya.
Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.Ekonomin dışa bağlı olduğu için olabilir mi? Şuanda kullandığınız çoğu şey Amerika'ya ait. Doların düşmesi için yerli üretim lazım başka bir şey değil.
Evet doğru da sinirlenmiş gibisin ?Ekonomin dışa bağlı olduğu için olabilir mi? Şuanda kullandığınız çoğu şey Amerika'ya ait. Doların düşmesi için yerli üretim lazım başka bir şey değil.
Kullanmasına kullanırız ama bunlar yerlilik oranı düşük olursa bize pek faydası olmaz.Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.
Hocam vestel venus iyi bir marka değil ama.İyi olunca herkes alır.Togg alın diyorsunuz fakat 200 bin tl den aşağı olmaz o araba.Milletin o kadar parası yok malesef nasıl alsınlar.Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.
Bir örnek vereceğim. Tarıma destek vermemek halkın suçu mu? Sen bir tarım ülkesisin çiftçiye verdiğin destek ortada. Çiftçi kar edemiyor bir süre sonra üretim duruyor.Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.
Daha çok üretmek lazım doğru hocam.Kullanmasına kullanırız ama bunlar yerlilik oranı düşük olursa bize pek faydası olmaz.
Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.
Yerli üretim de kaliteli olsa keşke. Ülke çin pazarına döndü bir corsairimiz bir cooler masterımız olsun isteriz ama anca rampage everest falan.Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.
Yaw hocam herkes bir fedakarlık yapcak, ne demek kötü yaa, eniştemle babam aynı zamanda telefon aldı, biri s7 edge, öbürü z10 vestel, s7 edge 3 kere tamire gitti, babamsa sadece birkere kapandı geri açıldıi başka problem hatırlamıyorum.Hocam vestel venus iyi bir marka değil ama.İyi olunca herkes alır.Togg alın diyorsunuz fakat 200 bin TL den aşağı olmaz o araba.Milletin o kadar parası yok malesef nasıl alsınlar.
Siyasete girmeden ve gönderme yapmadan tartışın , rica ediyorum.Bir örnek vereceğim. Tarıma destek vermemek halkın suçu mu? Sen bir tarım ülkesisin çiftçiye verdiğin destek ortada. Çiftçi kar edemiyor bir süre sonra üretim duruyor.
Evet doğru da sinirlenmiş gibisin ?