Neler Yeni

ABD Cayır Cayır Yanıyor !

BMW_M4

80+ Bronze
Ekonomin dışa bağlı olduğu için olabilir mi? Şuanda kullandığınız çoğu şey Amerika'ya ait. Doların düşmesi için yerli üretim lazım başka bir şey değil.
Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
Ekonomin dışa bağlı olduğu için olabilir mi? Şuanda kullandığınız çoğu şey Amerika'ya ait. Doların düşmesi için yerli üretim lazım başka bir şey değil.
Evet doğru da sinirlenmiş gibisin ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.
Kullanmasına kullanırız ama bunlar yerlilik oranı düşük olursa bize pek faydası olmaz.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Hocam vestel venus iyi bir marka değil ama.İyi olunca herkes alır.Togg alın diyorsunuz fakat 200 bin tl den aşağı olmaz o araba.Milletin o kadar parası yok malesef nasıl alsınlar.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Bir örnek vereceğim. Tarıma destek vermemek halkın suçu mu? Sen bir tarım ülkesisin çiftçiye verdiğin destek ortada. Çiftçi kar edemiyor bir süre sonra üretim duruyor.

BMW_M4

80+ Bronze

106410

80+ Silver

Vatandaşın suçu mu dostum? Bahsettiğin Vestel markası telefonlarını üretirken panelini Samsung'tan, kamerasını Sony'den, chipsetini Çin'den aldıktan sonra ne anlamı kalıyor, tek ürettiği şey dış kasası ki onu üretmesi de çok zor değil. Ayrıca bahsettiğin ürünler bizim ülkemizde rakiplerine nazaran daha kalitesiz ve çok daha pahalı şeyler. Yerli üretime destek verilirken sırf üretmek amacıyla değil de diğer Global firmalarla rekabet edebilecek uygun fiyatlı ürünler üretilmeli. Ülkenin yarısı asgari ücretle geçiniyor. Allah aşkına kim tutup da bir arabaya 200K para verebilir?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ortada bir propaganda var sanki protestoyu sabote eden holiganlar ve holiganların arkasındaki bir çok kötü niyetli insan. Fikir güzel ama bazı hareketler gerçekten çok göze batıyor

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Yerli üretim de kaliteli olsa keşke. Ülke çin pazarına döndü bir corsairimiz bir cooler masterımız olsun isteriz ama anca rampage everest falan.

BMW_M4

80+ Bronze
Hocam vestel venus iyi bir marka değil ama.İyi olunca herkes alır.Togg alın diyorsunuz fakat 200 bin TL den aşağı olmaz o araba.Milletin o kadar parası yok malesef nasıl alsınlar.
Yaw hocam herkes bir fedakarlık yapcak, ne demek kötü yaa, eniştemle babam aynı zamanda telefon aldı, biri s7 edge, öbürü z10 vestel, s7 edge 3 kere tamire gitti, babamsa sadece birkere kapandı geri açıldıi başka problem hatırlamıyorum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bir örnek vereceğim. Tarıma destek vermemek halkın suçu mu? Sen bir tarım ülkesisin çiftçiye verdiğin destek ortada. Çiftçi kar edemiyor bir süre sonra üretim duruyor.
Siyasete girmeden ve gönderme yapmadan tartışın , rica ediyorum.

106410

80+ Silver
Evet doğru da sinirlenmiş gibisin ?

Sinirlenmem sence de normal değil mi dostum? Ülkeye yararlı bir şeyler yaparsan ülkenin ekonomisi düzelir, millete beddua etmekle olmuyor bu işler maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom