Neler Yeni

ABD Cayır Cayır Yanıyor !

BMW_M4

80+ Bronze
Bir örnek vereceğim. Tarıma destek vermemek halkın suçu mu? Sen bir tarım ülkesisin çiftçiye verdiğin destek ortada. Çiftçi kar edemiyor bir süre sonra üretim duruyor.
Yok yaa, devlet daha napsın, 5 yıl sonra kredi istiyo borcunu senden , mazot yardımı da yapıyor, Millet cennetmiş gibi cehenneme geliyor (istanbul)

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Yaw hocam herkes bir fedakarlık yapcak, ne demek kötü yaa, eniştemle babam aynı zamanda telefon aldı, biri s7 edge, öbürü z10 vestel, s7 edge 3 kere tamire gitti, babamsa sadece birkere kapandı geri açıldıi başka problem hatırlamıyorum.
Hocam o olay öyle değil.Vestel gibi markalar malesef adını duyuramıyor.Yeni bir şeyler yapmaları lazım.Vestelin yaptıkları her telefonda var.İnsan en ucuzunu ve en iyisini seçer.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

BMW_M4

80+ Bronze
Hocam o olay öyle değil.Vestel gibi markalar malesef adını duyuramıyor.Yeni bir şeyler yapmaları lazım.Vestelin yaptıkları her telefonda var.İnsan en ucuzunu ve en iyisini seçer.
Xiaomi deki fark ne, arayüz ve kamera, işlemci dersen, babamda snapdragon 435 var ve pubg 30 dk da birkere felan kasıyor. yapmayın hocam yaaa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam apple ucuz mu?

106410

80+ Silver
Şu iki telefon aynı mı Allah aşkına?

Vestel venus kullansa, herkes ford yerine yeni süperjetimiz togg alsa, dolar gerçekten düşer, dolara yatıracağına altına yatırsa, herşeyi devletten buluyorlar, sanki her şey devletin suçu.
Doların sadece yerli üretimi halka satmakla ilgili olduğunu mu düşünüyorsun yaşın kaç kardeş?
Doların düşmesi için ülkeye döviz girmesi lazım yani ülkeye yabancı yatırımcı gelmesi türk markalarının yurtdışında satılması lazım.
Ülkeye yatırımcının gelmemesi devletin, markalarımızın satılmaması markaların ve devletin suçu tabii ki sen venus alsan dolar 1 lira olacak sanki. Ülkeye yatırımcı gelse yurtdışına birşeyler satsak dolar tl biraz rahatlar. Ve kimse doların global olarak değer kaybetmesini beklemesin, çok bekler sıkılır.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Xiaomi deki fark ne, arayüz ve kamera, işlemci dersen, babamda snapdragon 435 var ve PUBG 30 dk da birkere felan kasıyor. yapmayın hocam yaaa.

Hocam apple ucuz mu?
Yurt dışına göre ucuz değil mi?

BMW_M4

80+ Bronze
Doların sadece yerli üretimi halka satmakla ilgili olduğunu mu düşünüyorsun yaşın kaç kardeş?
Doların düşmesi için ülkeye döviz girmesi lazım yani ülkeye yabancı yatırımcı gelmesi türk markalarının yurtdışında satılması lazım.
Ülkeye yatırımcının gelmemesi devletin, markalarımızın satılmaması markaların ve devletin suçu tabii ki sen venus alsan dolar 1 lira olacak sanki. Ülkeye yatırımcı gelse yurtdışına birşeyler satsak dolar TL biraz rahatlar. Ve kimse doların global olarak değer kaybetmesini beklemesin, çok bekler sıkılır.
Yani sen diyorsun ki bu bir amerika emperyalizmi değil? öylemi?

Amerikada asgari ücret kaç para,

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Yani sen diyorsun ki bu bir amerika emperyalizmi değil? öylemi?

Amerikada asgari ücret kaç para,
Eyaletten eyalete değişiyor ama 1500-1600 dolar. İphone 12 ise 800 dolardan satılacak.

106410

80+ Silver

Apple ürünlerine verdiğin paranın yarısından çoğu zaten devlete gidiyor. Ayrıca devlet yerli ürünlerin alınmasına teşvik etmeye çalışıyor fakat bizi yönetenlerin elinde ben bugüne kadar hiç Vestel göremedim, %99'u Apple kullanıyor :).

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Bırakın üstümüze oynamalarını , bir yerde "ABD" kelimesi geçince bile birbirimize düşüyoruz. Yine ülke içi hâl tartışılıyor. Konunun açılma amacı sabit ama geldiği nokta "ABD" yüzünden yine aynı , şaşırmıyorum artık.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Apple ürünlerine verdiğin paranın yarısından çoğu zaten devlete gidiyor. Ayrıca devlet yerli ürünlerin alınmasına teşvik etmeye çalışıyor fakat bizi yönetenlerin elinde ben bugüne kadar hiç Vestel göremedim, %99'u Apple kullanıyor :).
:).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom