Arama sonuçları: *

1. Ahmet Berat Ak

Neden hâlâ Atatürk'ü sevmeyen var?

Cahillik diz boyu Osmanlı da Türkçe konuşuluyordu Farsça ve Arapça karışık yazılıyordu ayrıca Osmanlı dinini Araplardan değil farslardan öğrendi cumhuriyet değil de Osmanlı hanedanı devam etseydi demografik yapıda hiç bir değişiklik olmazdı
  2. Ahmet Berat Ak

👍
  3. Ahmet Berat Ak

İbadetlerin hepsini yaparım senin mantığına göre benim yapmayanı eleştirme hakkına hatta herkesi eleştirme hakkına sahip oluyorum ahlaksızlığınız sizin halk sefalet içinde sürünürken saraylarda partiler yapıp kavun karpuz kesmekti ahlaksızlık dersi vermeye çalışma bana. Rabbim nasip etse de...
  4. Ahmet Berat Ak

Aynen ben esnettim hatta o kadar kuran hakkında alimler bosuna okudu hatta İslamin ve imanın şartları yanlış sen biliyorsun doğrusunu ne oldu zoruna giden bir şey mi var yoksa? Olmayan bir şeyi söylemedim. İkiyüzlülüğe gelince milletin dinini imanını kullanıp sonra paçavra gibi onları bir köşeye...
  5. Ahmet Berat Ak

Puahaha mantığa bak 5 vakit namaz kılmayan Müslüman olmaya devam eder ama gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla diyen Biri müşrik olur
  6. Ahmet Berat Ak

Düşünme yetişi gelişmemiş Atatürk sevdalıları
  7. Ahmet Berat Ak

din derslerinden muaf olmak

Ehli sünnet büyük islam alimlerinin toplanıp karar vermesiyle oluşur şu anda yüzde 80 İslam dinini oluşturuyor Aleviliğin kökenini araştırırsan zaten dinden uzaklaşıp sapkınlaştığı için ehli sünnet ve din alimleri tarafından mezhep olarak sayılmaz
  8. Ahmet Berat Ak

teknik olarak ayrı bir din olarak sayılabilir
  9. Ahmet Berat Ak

Sırf kendinle farklı düşünen insanları aşağı görmen bile kemalist kitlenin sevilmemesi için bir sebep bir insanı kim temsil ediyorsa o davranışlarına dikkat etmeli eğer ben müslümanım diyorsam içki içmeyecem kumar oynamayacam. Eğer sen kemalistim diyorsan insanların farklı düşüncelerine saygı...
  10. Ahmet Berat Ak

alevilik mezhep olarak kabul edilmez ehli sünette
  11. Ahmet Berat Ak

En sevdiginiz cips nedir?

flamin hot doritos
  12. Ahmet Berat Ak

hocaya sakın ben ateistim falan deme başlar gülmeye o din dersinden muaf olma kısmı hristiyan yahudi vs için geçerli
  13. Ahmet Berat Ak

YKS hakkında endişeliyim

ustam bence ayt daha kolay ama kişiden kişiye değişir sen tytyi veya aytyi garantiye al kalan vaktinde diğerine çalışırsın
  14. Ahmet Berat Ak

YKS hakkında endişeliyim

öyle yap hocam en az 80-85 seviyelerine çıkarman lazım kasım ayı bitmeden
  15. Ahmet Berat Ak

Nasıl 1K toplayabilirim?

hocam halka arzları takip et twitterda bir çok hesap var
  16. Ahmet Berat Ak

YKS hakkında endişeliyim

kral dost acı söyler tyt netlerin benim fikrimce düşük aytye başlamadıysan yine bir nebze idare ederi ama sakın ola aksatma çalışmayı 3-4 günde bir tyt denemesi çöz
  17. Ahmet Berat Ak

Tam Adamına Sorulan Soru , Kim Milyoner Olmak İster .

Babaya sormuşlar bu adam ben ya
  18. Ahmet Berat Ak

discord ve wp delil olabilir mi?

adnan oktar mahkeme sahnesi gibi olur anaysada ihlal edilmemiş 3-5 şey kalır
  19. Ahmet Berat Ak

discord ve wp delil olabilir mi?

Tehdit, hakaret, cinayet planı, kişinin onurunu zedeleyecek derecede ağır sözler delil olarak kullanılır ancak twitter instagram ve büyük ihtimalle discord kullanıcıyı ifşa etmez
  20. Ahmet Berat Ak

Lisede böyle konular niye var ve niye görüyoruz

isveç kendi eğitimine ve ürettiği çocouğa yetiştirdiği öğretmene güveniyor bizim ülkemizde ise bu üçünden hiç birine güvenilmiyor
Top Bottom