Dolar Bey
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,218
- İsim
- Mehmet Alp Uzun
- İlgilendiği Kategoriler
- Dizüstü Bilgisayar
- Discord
- Dolar#9411
Dün yemekhanede arkadaşla oturuyoruz birisi geldi yanımıza oturdu biraz muhabbet ettik ve arkadaş İsveçliymiş ve derslerinde çok zorlandığını söyledi.
Sebebini sorduğumda bana orda 11-12. sınıfta görülen konular (Asal sayılar ve çarpanlara ayırma konusu gibi bir çok konu) olduğunu söyledi.
Ben 12'ye gidiyorum bu arkadaşta 10. sınıfa gidiyor.
Üzüldüm mü üzüldüm mesele sadece konuları erkenden görmek değil gereksiz konuların işlenmesi ayrı bir sıkıntı.
Bizim lisede gördüğümüz zorlukta trigonometriyi adamlar üniversitede öğreniyormuş (Sayısal bölümlerde) Onlarda bu konu var fakat bu kadar zor değil.
İsveç'te Bir yılda çok konu değil bir kaç konu derinlemesine öğretiliyormuş.
Benim tadım çok kaçtı çünkü 4 yıldır onlarca konu öğrendim istemeyerek ama orda yılda 6-7 konu işleniyor ve derinlemesine giriliyor.
Bunlar konunun başında çıkan sorular ve beni gerçekten zorluyor. (10. sınıf konusu)
Bu şekilde bir sistemi nasıl buluyorsunuz ?
Sebebini sorduğumda bana orda 11-12. sınıfta görülen konular (Asal sayılar ve çarpanlara ayırma konusu gibi bir çok konu) olduğunu söyledi.
Ben 12'ye gidiyorum bu arkadaşta 10. sınıfa gidiyor.
Üzüldüm mü üzüldüm mesele sadece konuları erkenden görmek değil gereksiz konuların işlenmesi ayrı bir sıkıntı.
Bizim lisede gördüğümüz zorlukta trigonometriyi adamlar üniversitede öğreniyormuş (Sayısal bölümlerde) Onlarda bu konu var fakat bu kadar zor değil.
İsveç'te Bir yılda çok konu değil bir kaç konu derinlemesine öğretiliyormuş.
Benim tadım çok kaçtı çünkü 4 yıldır onlarca konu öğrendim istemeyerek ama orda yılda 6-7 konu işleniyor ve derinlemesine giriliyor.
Bunlar konunun başında çıkan sorular ve beni gerçekten zorluyor. (10. sınıf konusu)
Bu şekilde bir sistemi nasıl buluyorsunuz ?