Herhangi faydanalabileceğin bir meziyetin var mı mesela biz bileklik yapıyorduk bunun gibi. Üstelik bionluğa ağırlık vermekde olabilir.1 ay gibi bir sürede acil 1k paraya ihtiyacım var. Harçlıklarını biriktir derseniz aylık 560 alıyorum. Nasıl bu parayı toplayabilirim?
Hiç yaptın mı?Hisse al
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 güvenilir olan uygulama midası öneririm
Bionluk 1 ay geçer iş almasıHerhangi faydanalabileceğin bir meziyetin var mı mesela biz bileklik yapıyorduk bunun gibi. Üstelik bionluğa ağırlık vermekde olabilir.
Yok kendisi freelancer. Ancak hisse al adam hiç bir şey bilmiyor bari anlat da öğrenelim madem.Bionluk 1 ay geçer iş alması
5 tane hisse aldım 1 haftada %50 arttı YTDYok kendisi freelancer. Ancak hisse al adam hiç bir şey bilmiyor bari anlat da öğrenelim madem.
Borsayla ilgilenen bir arkadaşım da vardı, bunun için hangi kanalı önerebilirsiniz?5 tane hisse aldım 1 haftada %50 arttı YTD
Nasıl yaparım hocam mesela fener hatayspor gibi bi maça kupon yapabilirmiyim?Kupon yap
Fiverr ile karıştırdınız sanırım En son yaptığımda 2 haftada 3 müşteri 5-10 yazan kişi olmuştu.Bionluk 1 ay geçer iş alması
Hocam parayı nasıl çekebilirim banka hesabım yok ininale çekiliyor mu?Hisse al
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 güvenilir olan uygulama midası öneririm
Helal haram pek umrumda değil şuan. Kupon sistemi nasıl işliyor detaylı anlatabilirmisin?Sana kupon atayım. Cuma - Cumartesi - Pazar. 40 oranla 115 oran arasında skor oynuyorum. Geçen hafta tutturdum. Kız arkadaşıma Pandora aldım, helal haram mevzusuna gireceksen sen bilirsin.
banada at be hocam real- barcadan fena yattım geçen hafta zatenSana kupon atayım. Cuma - Cumartesi - Pazar. 40 oranla 115 oran arasında skor oynuyorum. Geçen hafta tutturdum. Kız arkadaşıma Pandora aldım, helal haram mevzusuna gireceksen sen bilirsin.