Arama sonuçları: *

1. Arsek

Lezzetli alkollü içecek önerir misiniz?

Senin ilacın Baileys (likör) , büfelerde genelde bulunur fiyatıda 650 ila 750 tl arasıdır. Türkiyede tek irlanda kremalısı var duty free ye fln girersen eğer kesinlikle brithday cake aromasını dene. eğer memnun kalmazsan para iaden bende :ROFLMAO:
  2. Arsek

spor salonuna gitmek istiyorum ama bilgim yok

boyle sorunlu arkadaşları süresiz uzaklaştırmak gerekiyör 1732120817 tabii ki hayır genelde spor salonlarında yeni başlıyanlara ayrı bir sempati duyar insanlar
  3. Arsek

AMD, Hata bulana 1 Milyon TL veriyor !

beyler burda bos bos nutuk atmayin lutfen biriniz gelmis karti oyle bi haklerim ki diyo biriniz gelmis nvidia olsa milyarderdim ? 1. niz icin sunu diyim 30k odul alacaksin hatta hackledigin icin bunun cok daha fazlasini alacaksin git bi internet cafeyle anlas veya satin al karti herturlu kârin...
  4. Arsek

AMD, Hata bulana 1 Milyon TL veriyor !

aynen hocam :ROFLMAO: firma batsın sonra
  5. Arsek

saçlarımı nasıl bu şekile alıştırabilirim

ara makası attır sorna arkadasın dediği gibi yap başka yapabileceğin bir şey yok gibi
  6. Arsek

terlemek vucudu soğutmak için yapılır bir nevi arabanın soğutma sistemi gibi düşünebilirsin arabanın soğutma sıvısı nedir antfriz+su dur eğer sen bunları koymazsan araban çok ısınır antfirizi koymazsanda performanslı çalısamaz yani burda benzetme antfiriz: dengeli beslenme, su: su oluyor. ve...
  7. Arsek

başlangıçta full body dediğimiz tüm vucut çalıstırıyorlar çalıstırmasalr bile çalıs ilk ay, sonrasında hypertrofi antremanlarına fln geçersin zaten. ben daha gittiğim hiçbi salonda program alamadım, ihtiyacta duymadım istemedim ama hiç verelimmi fln diye soran olmadı yani eğer ortalama bir...
  8. Arsek

Disiplin Cezası Yer miyim?

bu tutanaklardan korkmayın artık benim lisede 30 40 tane tutanağım vardı 30 tanesi sivil kıyafetten ( aşırı saçma geliyor benim kendi kurallarım var oyüzden 4 yıl boyunca toplasan 10 kere giymemişimdir) geri kalanlar kavga , hocanın dersi işlemediği için sert çıkısmam , ve kusura bakmayın bunu...
  9. Arsek

Forumu bırakmam hakkında:

gunumun 1 2 saati burda geçiyor resmen , seviyorum insanlara yardım etmeyi ama sanırım benimde bırakmam lazım
  10. Arsek

14 yaşında nasıl para kazanabilirim

knk anen baban veya abın ablan halka arzlara kendisi katılmıyorsa git hesaplarını al halka arzlara gir haftalık duruma göre 1k ya kadar kazanc yaparsın sana fazlasıyla yeter. YTD onun dısında hesap satmayla fln uğraşma ona verdiğin zamanı kendine versen alcağın paradan 100 kat daha değerli...
  11. Arsek

Senden sonra cevap yazacak üyeye bir şey söyle..

Sürekli kendin için uzun vadeli 10 20 yıllık yatırım yap sonra gel bana teşekkür et (tecrübeye dayalıdır)
  12. Arsek

adli inceleme icin cihazina el konulan kisi hak talep edebilir mi?

Deliller incelendikten sonra alabilirsin tabii ki , ama bu süre hangi cezayı işlediğine göre uzayabilir çünkü o cezalara yapılan inceleme talepleri fazla olabileceğinden senin cihazlarının incelemesi gecikebilir. Türkiyede ki herşeyin özellikle adaletin çok yavas işlediğinide göz önünde...
  13. Arsek

Saç şekillendirme hakkında

kısa çok klasik kaçar çoğu zaman farkılılık ise dikkat çeker
  14. Arsek

Kız Arkadaş Nereye Götürülür ?

reşit olsa otelemi götür diceksin aw nasıl bir zihniyetin var
  15. Arsek

Erkek Kişisel Bakım Ürünleri Önerisi

2 side güzel hocamda beyaz olan yüzümün ten renigi açtı nasıl yapıyor anlamıs değilim. ama memnunum bu durumdan
  16. Arsek

Hayatimi düzene/yoluna sokmak

yani yurt dısında yasamak büyük bir artı sağlıyor refah seviyesi yüksek durumunda iyiyse çık alışveriş fln yap kendine bakım yap ne biliyim işte yap bişeler iyi aksamlar dilerim
  17. Arsek

dostum bide yurtdısında yasıyorsun. sosyal aktivite konusunda daha fazla bişe diyemiyeceğim ama spora kesinlikle gitmeni tavsiye ederim hiçkimse her hareketi bilerek gitmedi zaten https://www.youtube.com/@GurayAydin bu adamı izleyebilirsin ama ilk ay için full body antremanlarına bak
  18. Arsek

Erkek Kişisel Bakım Ürünleri Önerisi

https://www.hepsiburada.com/dove-beauty-cream-bar-kati-guzellik-sabunu-fresh-touch-nemlendirici-etkili-90-g-p-HBCV00002E4FB1?magaza=Hepsiburada yüz için kesinlikle bu bebek gibi yapıyo akne fln çıkmıyo (bide yağlı cilde sahipseniz 10 numara temizliyor)
  19. Arsek

e kendin diyorsun arkadaslarım fln var diye sosyalleş biraz de arkadaslarına avm ye fln çıkalım okul çıkısı ve ya okuldan kaçalım ? ya da bi kız arkadas bul. Ve yapabileceğin en iyi şey bir spor salonuna yazıl ordada öyle sap gibi kulaklıgını takıp tek basına girme sosyal bir varlıksın sen git...
  20. Arsek

Yılbaşı için hediye önerisi?

çiçek fln alma, işine yarayacak şeyler al tv battaniyesi mesela artık neyi eksikse
Top Bottom