Nerde yaşıyorsunuztatiller hariç çalışamam haftasonlarıda çalışabilirim şuanlık 30 level lol hesabı yapıp plat yapıp satacağım başka napabilirim acaba
mesela yaz tatilinde nerde çalışabilirim
Merhaba growtopia adlı oyunu deneyebilirsin benim bi arkadaşım iyi para kazanmıştı o oyundantatiller hariç çalışamam haftasonlarıda çalışabilirim şuanlık 30 level lol hesabı yapıp plat yapıp satacağım başka napabilirim acaba
knk anen baban veya abın ablan halka arzlara kendisi katılmıyorsa git hesaplarını al halka arzlara gir haftalık duruma göre 1k ya kadar kazanc yaparsın sana fazlasıyla yeter. YTDtatiller hariç çalışamam haftasonlarıda çalışabilirim şuanlık 30 level lol hesabı yapıp plat yapıp satacağım başka napabilirim acaba
Arkadaşın dediği gibi borsaya girmeni öneririm anneme, babana, ablana, abine fln danışıp onların adına. Eğer izin vermezlerse Bionlukta freelance çalışabilirsin logo müzik fln yapabiliyorsan. Tabi onun içinde velilerinden izin alman lazım.tatiller hariç çalışamam haftasonlarıda çalışabilirim şuanlık 30 level lol hesabı yapıp plat yapıp satacağım başka napabilirim acaba
Ben coc satarak araba aldımtatiller hariç çalışamam haftasonlarıda çalışabilirim şuanlık 30 level lol hesabı yapıp plat yapıp satacağım başka napabilirim acaba
nasıl oluyor hocam ben dünya 1. hesabı sattım 2k tutmadıBen coc satarak araba aldım
Global 1 hesap satdın 2k tutmadı demek henasıl oluyor hocam ben dünya 1. hesabı sattım 2k tutmadı
doların 15 tl olduğu zamanlarda satmıştımGlobal 1 hesap satdın 2k tutmadı demek he
coc derken clash of clans dan bahsediyoruz ikimizde değil mi?doların 15 TL olduğu zamanlarda satmıştım