IKeeqo
80+
Dahası
evetcoc derken clash of clans dan bahsediyoruz ikimizde değil mi?
evetcoc derken clash of clans dan bahsediyoruz ikimizde değil mi?
Knk bizzat clashla ilgili instragram ve face'de büyük güvenim var ama 2 hafta önce Instagramim kalıcı ban yedi sitede ve face'de devam ediyorumnasıl oluyor hocam ben dünya 1. hesabı sattım 2k tutmadı
Evetcoc derken clash of clans dan bahsediyoruz ikimizde değil mi?
kaç tane hesap sattın kiKnk bizzat clashla ilgili instragram ve face'de büyük güvenim var ama 2 hafta önce Instagramim kalıcı ban yedi sitede ve face'de devam ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
250 sitede 2000 küsur Instagram'da 16 yaşımda başlamıştım şuan 21 yaşındayım arabamı bilgisayarımı elektrikli motorumu onun harici gram yatirimida çok yaptım kendi harcamalarında var coc sağolsun kazandırdı ama çok emek verdimkaç tane hesap sattın ki
Helal olsun 2000 tane hesap satmak zor gerçekten. hesapları sen mi kastın yoksa ucuza alıp mı sattın250 sitede 2000 küsur Instagram'da 16 yaşımda başlamıştım şuan 21 yaşındayım arabamı bilgisayarımı elektrikli motorumu onun harici gram yatirimida çok yaptım kendi harcamalarında var coc sağolsun kazandırdı ama çok emek verdim
İddaaya bulaşma kanka.beyler sanayide çalışacağım anemin tanıdık var kaç TL alırım bide kalan zamanımda lol hesabı satarım ordan gelen az parayla da iddaa deniyebilirim sanayiden gelenidi biriktiririm
nedenİddaaya bulaşma kanka.