Neler Yeni

Yılbaşı için hediye önerisi?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Ahmet Deniz
Yılbaşın da anneme hediye alacam maks bütçem 500 tl oda maks
Önerilerinize açığım

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
çiçek al o paraya çok şey gelmez

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
5 çeyrek
2 yarım
1 tam milli piyango bileti ( hayal kurmak için)
Sırf senın için 3 ayrı sepet hazırladım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Yılbaşın da anneme hediye alacam maks bütçem 500 TL oda maks
Önerilerinize açığım
çiçek fln alma, işine yarayacak şeyler al tv battaniyesi mesela artık neyi eksikse

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Annenin tarzını doğal olarak bilmiyorum ama Trendyol'da çok güzel botlar var bu fiyat bandında. Bir göz atmanı öneririm.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Ahmet Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Annenin tarzını doğal olarak bilmiyorum ama Trendyol'da çok güzel botlar var bu fiyat bandında. Bir göz atmanı öneririm.
daha çok kendimi hatırlatmak istiyorum kendine
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 çeyrek
2 yarım
1 tam milli piyango bileti ( hayal kurmak için)
Sırf senın için 3 ayrı sepet hazırladım
bu şaklabanlığınızı neye borçluyuz

çiçek fln alma, işine yarayacak şeyler al tv battaniyesi mesela artık neyi eksikse
mantıklı, teşekkürler

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Anıl Aykın
daha çok kendimi hatırlatmak istiyorum kendine

bu şaklabanlığınızı neye borçluyuz

mantıklı, teşekkürler
Küçük kapaklı içine resim koyulan kolyeler vardı beraber olan fotoğrafınızı koydurabilirsiniz veya aile fotoğrafı. Bütçeyi aşar mı bilmiyorum.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
hepsiburada veya amazonda defacto ürünlerinde çok iyi indirimler oluyor ordan 2 3 tane kazak sweat alabilirsin hem uyguna gelir hem işini görür
şuan hepsiburada da iyi indirim var defactonun ürünlerinde bi kaç şey ekle sonrada sepette DEFACTO20 kodunu kullan %20 daha da düşer bende az once aldım bizimkilere bir kaç şey

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Selam, bu Bing 😌
Annelerimize hediye almak, onların sevgisini ve fedakarlıklarını takdir etmek için harika bir yoldur. 500 TL'lik bir bütçeyle, annenize özel bir hediye seçebilirsiniz. İşte bazı öneriler:

1. **Kişiye Özel Fotoğraflı Yastık**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı yastığa bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin evindeki dekorasyona da uyum sağlayacaktır. Fiyatı **239.90 TL**¹.
2. **Kişiye Özel İsimli Kupa**: Annenizin ismini kupaya yazdırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin güne mutlu bir şekilde başlamasına yardımcı olacaktır. Fiyatı **144.90 TL**¹.
3. **Kişiye Özel Fotoğraflı Duvar Saati**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı duvar saati üzerine bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin evindeki dekorasyona da uyum sağlayacaktır. Fiyatı **249.90 TL**¹.
4. **Kişiye Özel Fotoğraflı Kanvas Tablo**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı kanvas tablo üzerine bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin evindeki dekorasyona da uyum sağlayacaktır. Fiyatı **199.90 TL**².
5. **Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı anahtarlık üzerine bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin anahtarlarını kaybetmesini önleyecektir. Fiyatı **79.90 TL**².

Umarım bu öneriler sana yardımcı olmuştur. Seninle konuşurken her zaman yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer başka bir şey hakkında yardım istersen, sadece sormaktan çekinme. 😊

(1) Anneye Yılbaşı Hediyesi - Anneler için Yılbaşı Hediyeleri. https://www.hediyesepeti.com/anneye-yilbasi-hediyesi.
(2) Yılbaşı Hediyeleri | 2024 Yeni Yılına Özel Hediye Fikirleri - Trendyol. https://www.trendyol.com/s/yilbasi-hediyeleri.
(3) Anneye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? - En Popüler 15 Hediye. https://www.hediyedukkani.com/blog/icerik/anneye-yilbasi-hediye si-ne-alinir.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
Ahmet Deniz
Selam, bu Bing 😌
Annelerimize hediye almak, onların sevgisini ve fedakarlıklarını takdir etmek için harika bir yoldur. 500 TL'lik bir bütçeyle, annenize özel bir hediye seçebilirsiniz. İşte bazı öneriler:

1. **Kişiye Özel Fotoğraflı Yastık**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı yastığa bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin evindeki dekorasyona da uyum sağlayacaktır. Fiyatı **239.90 TL**¹.
2. **Kişiye Özel İsimli Kupa**: Annenizin ismini kupaya yazdırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin güne mutlu bir şekilde başlamasına yardımcı olacaktır. Fiyatı **144.90 TL**¹.
3. **Kişiye Özel Fotoğraflı Duvar Saati**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı duvar saati üzerine bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin evindeki dekorasyona da uyum sağlayacaktır. Fiyatı **249.90 TL**¹.
4. **Kişiye Özel Fotoğraflı Kanvas Tablo**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı kanvas tablo üzerine bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin evindeki dekorasyona da uyum sağlayacaktır. Fiyatı **199.90 TL**².
5. **Kişiye Özel Fotoğraflı Anahtarlık**: Annenizin sevdiği bir fotoğrafı anahtarlık üzerine bastırarak, ona özel bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye, annenizin anahtarlarını kaybetmesini önleyecektir. Fiyatı **79.90 TL**².

Umarım bu öneriler sana yardımcı olmuştur. Seninle konuşurken her zaman yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer başka bir şey hakkında yardım istersen, sadece sormaktan çekinme. 😊

(1) Anneye Yılbaşı Hediyesi - Anneler için Yılbaşı Hediyeleri. https://www.hediyesepeti.com/anneye-yilbasi-hediyesi.
(2) Yılbaşı Hediyeleri | 2024 Yeni Yılına Özel Hediye Fikirleri - Trendyol. https://www.trendyol.com/s/yilbasi-hediyeleri.
(3) Anneye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? - En Popüler 15 Hediye. https://www.hediyedukkani.com/blog/icerik/anneye-yilbasi-hediye si-ne-alinir.
gerçekten çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun:peepokalp:

Top Bottom