Arama sonuçları: *

1. A

Şeriatı bilmeyip savunan kişiler hakkında

allahın kuralları ile yönetilmek isteyen varsa IŞİD'E katılabilir.Irak ve Suriye'de faaliyet gösterebilirsiniz. Bu ülkede saçma zihniyetlere yer verilmemesi gerek. Turan Dursun ve İlhan Arsel'den öğrenebilirsiniz şeriatın ne olduğunu.
  2. A

Utanır mısınız? Zannetmem…

En büyük sebebi dinin her düşüncemize yol göstermesi çok sıkıntılı bir durum.
  3. A

Eve ikinci kedi alınır mı?

sokak kedisiyse üstünde birçok parazit barındırıyor eve almadan önce aşılarının yapılması gerek farklı tuvaletlere gitmeleri lazım dışkılarında da barındırıyorlar paraziti
  4. A

Yks 4 ayda Hacettepe PDR gelir mi ?

Arkadaşlar ben de üni yi bırakıp tekrar sınava hazırlanma kararı aldım önce annem ve babam boşandı daha sonra bize bakan yakınımız iflas etti(inşaat) neredeyse 3.5 aydır çalışmıyorum yataktan çıkacak halim yok ne yapabilirim çevremde pek kimsemde yok biraz motivasyona ihtiyacım var
  5. A

Ledün ilmine nasıl sahip olabilirim?

Afyon kullanarak sahip olabilirsin
  6. A

Suriyelilerin bulunduğu okula zorla gönderilmek

bu şahsın türkçülüğe dair herhangi bir sorgulama yaptığına ya da bu alanda kitap okuduğuna inanmıyorum. milyonlarca şehit verdiğimiz bu topraklar için bir avuç arap ın elini kolunu sallayarak girip bir de üstüne vatandaşlık almaları ancak kanında (zihninde) has bir vatan sevgisi yatan kişileri...
  7. A

Evrimi kabul edersem dinden cıkmış olur muyum?

https://evrimagaci.org/evrim-agaci-belgesel-tavsiyeleri-5118 eski olabilir ama ben bundan faydalanmıştım. richard dawkins kitapları da yardımcı olur.
Top Bottom