Neler Yeni

Suriyelilerin bulunduğu okula zorla gönderilmek

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
çok merak ediyorum bir gün avrupaya çıktığında oranın yerlisi sana t*rke bak diye sırf ırkından dolayı seni aşağılasa ne hissedersin :D türkiyedeki suriyelilerin büyük çoğunluğu çapulcu ama aralarından senden benden daha kaliteli insanlar da var boş ırkçılığı bırakmanı öneririm yoksa günün birinde aynısı senin de başına gelir
Türkler Avrupada gidip oranın yerel halkını öldürmüyo ya da kafalarını kesicez demiyo ve ya kadınlarını taciz etmiyo boş yorum yapma

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
çok merak ediyorum bir gün avrupaya çıktığında oranın yerlisi sana t*rke bak diye sırf ırkından dolayı seni aşağılasa ne hissedersin :D türkiyedeki suriyelilerin büyük çoğunluğu çapulcu ama aralarından senden benden daha kaliteli insanlar da var boş ırkçılığı bırakmanı öneririm yoksa günün birinde aynısı senin de başına gelir
İstisnalar kaideyi bozmaz. Aynısı bizim başımıza gelmez çünkü vatanım da savaş çıktığı zaman *t sürüsü gibi başka ülkeyi sığınmam savaşırım,son olarak bu boş ırkçılık değildir vatana hizmettir(gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir).

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
bu şahsın türkçülüğe dair herhangi bir sorgulama yaptığına ya da bu alanda kitap okuduğuna inanmıyorum.
milyonlarca şehit verdiğimiz bu topraklar için bir avuç arap ın elini kolunu sallayarak girip bir de üstüne vatandaşlık almaları ancak kanında (zihninde) has bir vatan sevgisi yatan kişileri karanlığa sürmekte ruhumuza hançer yarası vurmakta senin gibiler için bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyeti var ama o yılan girince size avazınız çıktığı kadar bağıracaksınız.

Son düzenleme:

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Evet kardeşim eziyor onları sonuna kadar haklı konun başına da eklemiş gerekli cevabı Senin savunduğun a*aplar inşallah bir gün senide doğrar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin damarlarındaki kan uğursuzca akiorsa kardeşim ne yapsın birader

Hocam kardeşim bi bok hissetmezdi hissetirmezdim o bedeviler gibi kaçmazdık ARAPLAR KAHPE VE ÇAPULCUDUR bunu o olmayan aklınıza sokun
max ülkücü

-

Mülteciler hakkında haber görmezden geliyorsunuz herhalde İstanbul huzur bile yok paki afgan arap adam akıllı türk yok bu arada savunduğun araplar türk bayrağı yaktılar.
Boş hümanistlik yapıyorsunuz.
bilader yazdığımı okumuyorsun galiba? çoğunluğa göre masumlara da ırkçılık yapmanın yanlış olduğunu söylüyorum okuma yazman yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ethem altuntaş
Merhabalar,
Ailem zorla s*riyelilerin ve a*ap öğrencilerin sıklıkta bulunduğu bir okula göndermek istiyor ve bu konudaki görüşlerim ve hakim olamadığım sinirlerim dolayısıyla bir şey yapmaktan korkuyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum lütfen yardım edin. (Konuya saçma , ırkçı dienler hiç bir şey demeden çıksınlar)
imamhatipse gitme knk 3 yıl ortaokulu okudum 5 6 7 erkekler vardı sadece okulda hocalar zorla namaz kıldırıyo vakıfların programlarına gözümüzü boyuyorlarmış 8.sınıfta özele geçtim okula okumadığı anlamıştım

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
max ülkücü

bilader yazdığımı okumuyorsun galiba? çoğunluğa göre masumlara da ırkçılık yapmanın yanlış olduğunu söylüyorum okuma yazman yok mu?
yanlış kime göre :D senin fikrinin bir geçerliliği bana göre yok mesela.

CemSultan01

80+ Bronze
Merhabalar,
Ailem zorla s*riyelilerin ve a*ap öğrencilerin sıklıkta bulunduğu bir okula göndermek istiyor ve bu konudaki görüşlerim ve hakim olamadığım sinirlerim dolayısıyla bir şey yapmaktan korkuyorum ne yapıcam hiç bilmiyorum lütfen yardım edin. (Konuya saçma , ırkçı dienler hiç bir şey demeden çıksınlar)
Ha diyorsan ki ben gidip hayatımı mahvetmek istiyorum diye imam hatipe gitmen en doğru ama hayatını zerre kadar düşünüyorsan önünden bile geçme imam hatipin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,223
Üyeler
163,444
Son üye
furkanner