Arama sonuçları: *

1. B

Suriye'ye nasıl giderim?

Daha iyi olacağını düşünmüyorum, Dayım kuzenlerim ve yengem orada onlar mutlu yaşıyor internet derdi yok bişey derdi yok valla gerçek hayatı yaşıyorlar emin ol buradan daha iyi bak oranın her tarafı demiyorum ama onun yaşadığı yer çok iyi dünyadan uzaksın herşeyin var mutlusun 1696433087 ne boş...
  2. B

Suriye'ye nasıl giderim?

Troll değil herhalde sen anlamadın veya neyse hakaret etmek istemiyorum. Ne anladıysan ve ya düşünüyorsan hiç şeyimde değil afedersin ben sadece medenice sordum sınırdan pasaport veya bir şey lazımmı nasıl geçerim dayım 7 yıldır orada evi falan herşeyi var ve Türkiyede aile ve çevremden sıkıldım...
  3. B

Suriye'ye nasıl giderim?

Hocam aile baskısı, çevre baskısı heryer sıkıldım dayım Suriye sınırında yaşıyor Hatay'ın 40 km ilerisi (Kendisi Suriyeli değil) o da kavga edip kaçak olarak oraya gitmişti nasıl bi mantık bilmiyorum xDDD aile garip benim ama savaş yok onun oralarda çalışıyor ekmeğinde yani, eğer mümkünse gitmek...
  4. B

Suriye'ye nasıl giderim?

tamam et bakalım edebiliyosan
  5. B

Suriye'ye nasıl giderim?

İşine bak konuyla alakalı bişey yazmıyorsun, raporlamadan gider misin?
  6. B

Suriye'ye nasıl giderim?

Hadi yallah başka konuya
  7. B

Suriye'ye nasıl giderim?

16 yaşındayım hatay sınırının bi ilerisinde yaşıyor amcam max 50 km tek başıma gidebilir miyim 1696343347 boş yapıcaksan konuya neden geldin zaten nasıl giderim diye sordum allah sana sabır versin diye değil git camide allahtan sabır dilen 1696343362 O gelirdi o zaman ajsdasjdasjd
  8. B

Suriye'ye nasıl giderim?

Konu dalga amaçlı değil ve gayet ciddi ailemden ve çevremdekilerden sıkıldım dayım Suriye'de yaşıyor o kaçak olarak 6-7 yıl önce gitmişti şimdi gidebilir miyim? Lütfen yardım edin ve konu dısı veya ailemle ilgili bir şey yazmassanız sevinirim sadece sıkıldım
Top Bottom