Neler Yeni

Suriye'ye nasıl giderim?

Bura.K

80+ Silver
Siz cidden Muhalefetin propagandalarını ciddiye mi alıyorsunuz? Dayın, Türkiye'nin yaptığı Güvenli sınırda yaşıyor. Ama adı gibi güvenli bir yer değil. Suriye berbat bir yer, öyle videolardaki gibi değil.

Kara*

80+ Silver
Adam sıkılmış Suriye'ye gitmek istiyor vay anam vay yt'da göründüğü gibi her yeri gülistan değil.

BulutCanG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bulut Can Güvercinli
Olm değişik misin? Ne kadar sıkıldıysan sıkıldın. Suriye'ye gidecek kadar olduysan ciddi travma yaşamış olman lazım.
Hocam aile baskısı, çevre baskısı heryer sıkıldım dayım Suriye sınırında yaşıyor Hatay'ın 40 km ilerisi (Kendisi Suriyeli değil) o da kavga edip kaçak olarak oraya gitmişti nasıl bi mantık bilmiyorum xDDD aile garip benim ama savaş yok onun oralarda çalışıyor ekmeğinde yani, eğer mümkünse gitmek istiyom bende hatay sınırı zaten ama sınırdan nasıl geçerim.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,686
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Konu dalga amaçlı değil ve gayet ciddi ailemden ve çevremdekilerden sıkıldım dayım Suriye'de yaşıyor o kaçak olarak 6-7 yıl önce gitmişti şimdi gidebilir miyim? Lütfen yardım edin ve konu dısı veya ailemle ilgili bir şey yazmassanız sevinirim sadece sıkıldım
Bu forumda cok sacma konu gordumde bu dahada sacma troller ne zaman bitecek

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Millet kaçıyor bizimkiler gitmeye çalışıyor yer mi değiştiriyoruz ne oluyor

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan
Konu dalga amaçlı değil ve gayet ciddi ailemden ve çevremdekilerden sıkıldım dayım Suriye'de yaşıyor o kaçak olarak 6-7 yıl önce gitmişti şimdi gidebilir miyim? Lütfen yardım edin ve konu dısı veya ailemle ilgili bir şey yazmassanız sevinirim sadece sıkıldım
Bilgisi olmayanlar konu hakkında konuşmuş , şöyle söyleyeyim elini kolu sallayarak Suriye ye gidemezsin , valilik izni lazım , ne amaçla gideceğini belirtmen lazım bunları kabul ederlerse sana ne kadar kalacağına dair izin çıkar.

BulutCanG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bulut Can Güvercinli
Bu forumda cok sacma konu gordumde bu dahada sacma troller ne zaman bitecek
Troll değil herhalde sen anlamadın veya neyse hakaret etmek istemiyorum. Ne anladıysan ve ya düşünüyorsan hiç şeyimde değil afedersin ben sadece medenice sordum sınırdan pasaport veya bir şey lazımmı nasıl geçerim dayım 7 yıldır orada evi falan herşeyi var ve Türkiyede aile ve çevremden sıkıldım yani bunaldım yaşamayacak duruam geldim ama sen gelip burda troll diyorsun yallah işine.

JSezar

80+ Silver
Dostum biraz akıllı ol,suriyeye gidilmez.iyi bir yer olsa suriyeliler ülkeye gelir miydi aw

Top Bottom