Receb İvedik
80+ Bronze
yüzerek amerikaya gidebilirmiyim
Hocam aile baskısı, çevre baskısı heryer sıkıldım dayım Suriye sınırında yaşıyor Hatay'ın 40 km ilerisi (Kendisi Suriyeli değil) o da kavga edip kaçak olarak oraya gitmişti nasıl bi mantık bilmiyorum xDDD aile garip benim ama savaş yok onun oralarda çalışıyor ekmeğinde yani, eğer mümkünse gitmek istiyom bende hatay sınırı zaten ama sınırdan nasıl geçerim.Olm değişik misin? Ne kadar sıkıldıysan sıkıldın. Suriye'ye gidecek kadar olduysan ciddi travma yaşamış olman lazım.
hep onlarmı taciz edecek birazda biz wefvcdsvılkwnbSALKFQWRMVDOlm değişik misin? Ne kadar sıkıldıysan sıkıldın. Suriye'ye gidecek kadar olduysan ciddi travma yaşamış olman lazım.
Taciz suçmu beahep onlarmı taciz edecek birazda biz wefvcdsvılkwnbSALKFQWRMVD
Bu forumda cok sacma konu gordumde bu dahada sacma troller ne zaman bitecekKonu dalga amaçlı değil ve gayet ciddi ailemden ve çevremdekilerden sıkıldım dayım Suriye'de yaşıyor o kaçak olarak 6-7 yıl önce gitmişti şimdi gidebilir miyim? Lütfen yardım edin ve konu dısı veya ailemle ilgili bir şey yazmassanız sevinirim sadece sıkıldım
Kim koyuo bu yasalarıTaciz suçmu bea
Bilgisi olmayanlar konu hakkında konuşmuş , şöyle söyleyeyim elini kolu sallayarak Suriye ye gidemezsin , valilik izni lazım , ne amaçla gideceğini belirtmen lazım bunları kabul ederlerse sana ne kadar kalacağına dair izin çıkar.Konu dalga amaçlı değil ve gayet ciddi ailemden ve çevremdekilerden sıkıldım dayım Suriye'de yaşıyor o kaçak olarak 6-7 yıl önce gitmişti şimdi gidebilir miyim? Lütfen yardım edin ve konu dısı veya ailemle ilgili bir şey yazmassanız sevinirim sadece sıkıldım
Troll değil herhalde sen anlamadın veya neyse hakaret etmek istemiyorum. Ne anladıysan ve ya düşünüyorsan hiç şeyimde değil afedersin ben sadece medenice sordum sınırdan pasaport veya bir şey lazımmı nasıl geçerim dayım 7 yıldır orada evi falan herşeyi var ve Türkiyede aile ve çevremden sıkıldım yani bunaldım yaşamayacak duruam geldim ama sen gelip burda troll diyorsun yallah işine.Bu forumda cok sacma konu gordumde bu dahada sacma troller ne zaman bitecek