Kanka konudan bağımsız meraktan soruyorum. Tamam ailenden hayattan bunaldın da...Suriyeden tam olarak beklentin nedir? Yani orada hayatının daha iyi olacağını mı düşünüyorsun? Vallaha merak ediyorum.
ya bırak gitsin orda hayat neymiş anlar hiç değilse tr dışında her yeri güllük gülistanlık yer sanıyoKanka konudan bağımsız meraktan soruyorum. Tamam ailenden hayattan bunaldın da...Suriyeden tam olarak beklentin nedir? Yani orada hayatının daha iyi olacağını mı düşünüyorsun? Vallaha merak ediyorum.
Daha iyi olacağını düşünmüyorum, Dayım kuzenlerim ve yengem orada onlar mutlu yaşıyor internet derdi yok bişey derdi yok valla gerçek hayatı yaşıyorlar emin ol buradan daha iyi bak oranın her tarafı demiyorum ama onun yaşadığı yer çok iyi dünyadan uzaksın herşeyin var mutlusunKanka konudan bağımsız meraktan soruyorum. Tamam ailenden hayattan bunaldın da...Suriyeden tam olarak beklentin nedir? Yani orada hayatının daha iyi olacağını mı düşünüyorsun? Vallaha merak ediyorum.
ne boş yaptın kankaya bırak gitsin orda hayat neymiş anlar hiç değilse tr dışında her yeri güllük gülistanlık yer sanıyo
Şimdi yaptığın şey genelleme. Basit matematik hesabı ile bile TR'nin Suriye'den daha iyi olduğunu görebiliriz. Onu geçtim, sırf akrabaların orada mutlu olduğu, internetsiz, sözde(gerçek) hayat yaşadıklarını düşündüğün için gidiyorsun ve senin orada mutlu olacağının veya beklediğin gibi bir hayat olacağının garantisi de yok. Bir B planı yaparak gitmeni tavsiye ederim. Orada istediğin hayatı bulamazsan ne yapacaksın? Onu da kesinleştir, madem gidiyorsun..Umarım mutlu olursun kral ne diyeyim. Dikkat et savaş falan kızışırşa bomba falan düşmesin.Daha iyi olacağını düşünmüyorum, Dayım kuzenlerim ve yengem orada onlar mutlu yaşıyor internet derdi yok bişey derdi yok valla gerçek hayatı yaşıyorlar emin ol buradan daha iyi bak oranın her tarafı demiyorum ama onun yaşadığı yer çok iyi dünyadan uzaksın herşeyin var mutlusun
Mesaj otomatik birleştirildi: