Arama sonuçları: *

1. C

LGS sınavı nasıl geçti?

orta
  2. C

Güneş enerjili powerbank önerisi

powerbank ve bu tür ilgi çekici şeylerin linkini atabilirsiniz fiyat önemsiz
  3. C

Muslumanlara gore hristiyanlik

hah bu daha aciklayici oldu :) baba tanriyi ogul isa yi kutsal ruh kutsal ruhu... kutsal ruh tamamen ayri bir mesele yani simdi anlatsam anlayamayabilursin
  4. C

evet tamam kardesim 1622754462 tanri sonsuz guc sahibi zaten olmasa bu evreni bu dunyayi, herseyi nasil yaratabilirdi? 1622754638 tanrinin isa yi dunyadaki temsilcisi olarak gonderdigine inaniyoruz yani tanri beden bularak isa formunda dunyaya geldi diye soylesem daha net olur diye dusunuyorum
  5. C

Gerçekten o dine iman eden birisiyim ve beyan ediyorum varmi itirazin? 1622754291 evet
  6. C

babayi ogulu ve kutsal ruhu biraz daha aciklayaici sor neyi merak eeiyorsan :D
  7. C

arkadaslar forumda gordum bircok musluman arkadas hristiyanlis hakkinda yanlis bilgi biliyor ve dagatiyor emin olamayip sormak istediginiz birsey varsa vekinmeden sorabilirsiniz 16 sendir kiliseye gidiyorum ve pastor tanidiklarim var yani sallamiyorum :)
  8. C

Din Konusuna Karar Veremiyorum.

ornek verirmisin
  9. C

İnternetten Bıçak Almak Yasak mı?

butce 350 de yas ne alaka anlayamadim?
  10. C

komiksin kardes de sen cok yasamazsin
  11. C

vay...
  12. C

sen nereden hangi bicagi aldin :d
  13. C

n11 de birauru var zaten ama ceza meza yerim diye korkuyorum
  14. C

arkadaslar selam internetten bicak almak istiyorum karambit tarzi bisey disarda falan kullanmiycam sadece kutu mutu acmak icin yasak mi cezasj varmi?
  15. C

Meslek lisesi bolum secimi.

hangi meslekten daha cok para kazanabilirim? 1622660785 cok sagol ya
  16. C

Meslek lisesi bolum secimi.

Arkadaslar selam. Deneme sonuclarim kotu geliyor ondan dolayi meslek lisesi hedefliyorum icindeki ilgi duydugum durumlari degerlendirirmisiniz? Sekreterlik:Parasi iyi ise isterim Grafik:Ne yapildigini bilen varsa ve zorluk derecesi ile ilgili bilgili olan biliyorsa laptop gerekip gerekmedigini...
  17. C

LGS'ye son 4 gün çok stresliyim napmalıyım?

kanka ben stres libolunca daha hızlı ve dogru cozuyom :D 1622614303 kazanirsan okursun tabi :D
Top Bottom