Neler Yeni

LGS'ye son 4 gün çok stresliyim napmalıyım?

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
Arkadaşların da dediği gibi kendini sıkma rahat odaklı vakit geçir.Sosyal medyada sınava dair post vs görmemeye çalış derim.Hatta sosyal medyaya girmesen bile iyi olur.Sınavdan sonra da sınav muhabbetlerine girmeni tavsiye etmem.Moralini düşürebilir.LGS nin ilk öğrencilerindendim.O yüzden telaşını heyecanını anlıyorum.Arkadaşlar da yazmışlar zaten.Özetle sıkma kendini rahatlamaya çalış.Seneye de bizim yksmiz var.Hepinize başarılar diliyorum.Kolay gelsin.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Teşekkürler.
Bişey sorcam, lgs den 200 alan bir insan kötü bir liseye gidip yks den hukuk okuyacak kadar yüksek bir puan alırsa bile
Hukuk okuyabilir mi? (200 ü lafın gelişi söyledim.)
Ben 210 puan aldım baba parasıyla tekrar özel okula yazıldım şuanda karnem 84.6 aşırı insafsız hocalar yüzünden.
Kendne inanırsan "Kendimi düzelteceğim" dersen herşeyi yapabilirsin şuanda en yüksek sınıfın bir altındayım.
Yani sana tavsiyem en kötü liseyede gitsen hala kendini düzeltme şansın var.
Ama bu son günlerde kendini ya çok yoğun derslere vereceksin ya da önceden bol bol çalışıp sorulaı biliyorsan son günlerde kafa dağıt.

Son düzenleme:

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Hmm örnek soruları çözebiliyor musun?
sana bişey dimmi, ben çalışmaya son 46 gün kala başladım ve tüm konuları ayrıntılıca izledim, o 46 gün içerisinde tonguç'un dinamo setinin inkılap ve ingilizce hariç diğer hepsini bitirdim; dinamo ne seviye bir kitap bilmiyorum ama, günde 6-8 saat soru çözerek bitirdim.
ortalama bir seviyede yanlışlarım çıkıyor. şuanda da örnek sorulara hiç bakmamıştım ama bütün derslerin son hızlı tekrar videosunu izleyip
başlayacağım İnşallah
Kafanı dağıtacaksa gel dcden sohbet falan edelim oyuna girelim rahatlarsın
Çok isterdim ama gerçekten, şuan stresimi atmaya değil ders çalışmaya ihtiyacım var. hala bazı son tekrar videolarını izlemedim.
eğer deniz olan bir şehirdeysen sınavdan önceki gün falan bi sahile git kafanı rahatlat dersi düşünme sakin olmaya çalış, şimdi çok stresin olabilir kötü okula gideceğim diye ama gerçekten dünyanın sonu değil lafı gerçek.Çok da kafaya takmamak lazım ben teoga öyle girdim sınav esnasında da çok sakin hissediyordum kendimi.
yok, hayatımda hiç deniz görmedim. tatile flanda hiç gitmedim, sadece yakın akrabalarıma çok az. Ama çok isterdim, çoğunlukla evdeyim.
fen ve tde çok kolay din ing yaparsın rahat ol
hmm, ing i pek sanmam; okulda yaptığımız denemede abartmıyorum işaretlediklerimin hepsi yanlış çıkmış. ama hiç çalışmamıştşm onda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar, benim bir ikizim var ve o benden çalışkan eminim ki her zaman olduğu gibi benden yüksek alacak, benim bir kuzenim var benden bir yaş büyük; lgs den 430 aldı, benim başka bir tane daha kuzenim var, lgs den 410 aldı, benim benimle yaşıt başka bir kuzenim daha var ve ortalaması 97, eminimki benden yüksek alır, benim bir ailem var, ortalamanın 90dan aşağı olmasına tahammül edemez. İŞTE TÜM SORUN BU! diğerlerinden geri kalmak ve ailemi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.

Son düzenleme:

kagankan0

80+ Bronze
sana bişey dimmi, ben çalışmaya son 46 gün kala başladım ve tüm konuları ayrıntılıca izledim, o 46 gün içerisinde tonguç'un dinamo setinin inkılap ve ingilizce hariç diğer hepsini bitirdim; dinamo ne seviye bir kitap bilmiyorum ama, günde 6-8 saat soru çözerek bitirdim.
ortalama bir seviyede yanlışlarım çıkıyor. şuanda da örnek sorulara hiç bakmamıştım ama bütün derslerin son hızlı tekrar videosunu izleyip
başlayacağım İnşallah

Çok isterdim ama gerçekten, şuan stresimi atmaya değil ders çalışmaya ihtiyacım var. hala bazı son tekrar videolarını izlemedim.

yok, hayatımda hiç deniz görmedim. tatile flanda hiç gitmedim, sadece yakın akrabalarıma çok az. Ama çok isterdim, çoğunlukla evdeyim.

hmm, ing i pek sanmam; okulda yaptığımız denemede abartmıyorum işaretlediklerimin hepsi yanlış çıkmış. ama hiç çalışmamıştşm onda.

arkadaşlar, benim bir ikizim var ve o benden çalışkan eminim ki her zaman olduğu gibi benden yüksek alacak, benim bir kuzenim var benden bir yaş büyük; lgs den 430 aldı, benim başka bir tane daha kuzenim var, lgs den 410 aldı, benim benimle yaşıt başka bir kuzenim daha var ve ortalaması 97, eminimki benden yüksek alır, benim bir ailem var, ortalamanın 90dan aşağı olmasına tahammül edemez. İŞTE TÜM SORUN BU! diğerlerinden geri kalmak ve ailemi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
Benimde kuzenim var aynı seviyedeyiz beraber çalışıyoruz

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
başlayacağım İnşallah
Matematiği olabildiğince iyi yapmaya çalış.Başaracaksın.

Canatan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can canatan
Rahatlatacak şeyler yap unutma en büyük düşmanın strestir
kanka ben stres libolunca daha hızlı ve dogru cozuyom :D

Teşekkürler.
Bişey sorcam, lgs den 200 alan bir insan kötü bir liseye gidip yks den hukuk okuyacak kadar yüksek bir puan alırsa bile
Hukuk okuyabilir mi? (200 ü lafın gelişi söyledim.)
kazanirsan okursun tabi :D

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Böyle şeylere inanmamakta fayda var.
Rüyalar bilinçaltının yansıması, anlamı falan yok.
''şuan'' değil ''şu an'' olarak yazılır.
Aradığım yorum. Rüyalara inanmayın. O gün ne düşünürseniz rüyanızda benzer olaylar görürsünüz. Ayrıca size saçma gelecek ama ben rüya gördüğümüze inanmıyorum. Uyku esnasında başka bir evrene geçiyoruz. Ki ayrıca rüyalar sonunda ölen çok insan var.

Strese gerek yok geçen yıl çalışmadan girdim 323 puan aldım stres yapmazsan başarırsın :)

Not: bulunduğumuz konumla LGS puanı ile iyi bir liseye yerleşemiyordum dönem sonu ortalamalarım ile bir Anadolu Lisesi'ne yerleştim

Top Bottom