Arama sonuçları: *

1. D

Sorunsuz IpTv önerir misiniz?

hocam ya siz iptv den anlamıyorsunuz ya da reklamdan para kazanıyorsunuz. Kaliteli içerik göremedim ben. Hele dizi arşivi yok denecek kadar az.
  2. D

İyi güzel de vod dizi film arşivi çok zayıf gördüğün kadarıyla. Maç izlemek için alınabilir. Benim kullandığım iptv firmasında 11000 film, 2500 dizi var. Attığınız iptvde 3000 film, 480 dizi var
  3. D

Hz. Muhammed'in peygamberlik iddiası doğru mudur?

Hocam bir bütün olarak değerlendirmek gerekiyor zaten Kur'an'ı ve hadisleri. Bir ayette bahsedilen bir konu sonraki ayette ya da Kuranda başka bir yerde açıklanabiliyor.
  4. D

@naberr benim yazdıklarıma hiç cevap vermiyorsun nedense
  5. D

Yine Biz, [size] içinde hem çok korkunç bir güç hem de insanlar için birçok yarar bulunan demiri indirdik Demiri indirdik diyor Kuran'da. Bunu bir insan nasıl yazmış olabilir, demirin dünyaya düştüğünü mu gördü? 1400 yil sonra bilimin demirin yerin altında oluşmadığını, uzaydan geldiğini...
  6. D

İşte bu yüzden İslam kusursuz, müslümanlar değil.
  7. D

Yine Biz, [size] içinde hem çok korkunç bir güç hem de insanlar için birçok yarar bulunan demiri indirdik Demiri indirdik diyor Kuran'da. Bunu bir insan nasıl yazmış olabilir, demirin dünyaya düştüğünü mu gördü? 1400 yil sonra bilimin demirin yerin altında oluşmadığını, uzaydan geldiğini...
  8. D

Kardeşim uyarıyor Allah uyarıyor. Allah katında tek din bu kabul etmezsen, hayatını ona göre yaşamazsan seni cehennem bekliyor diyor. Öbür tarafa gittiğinde bana cehennem varmış bu işin sonunda, haberim yoktu deme diye
  9. D

Bilim kabul etmez evet. Ama 1400 yıl önce inen Kurandaki bir cok şeyi dogrular.
  10. D

Hristiyanlar ve yahudileri çekmekle ilgili bahsettiğin konuya değinmek gerekirse. İnneddine İndallahil İslam Âl-i İmrân Suresi - 19 . Ayet Bitti. Neden Allah katında tek dinin islam olduğunu da git araştır.
  11. D

hocam ayetleri hadisleri işlerine geldiği gibi o tarafa bu tarafa çekiyorlar işte.
  12. D

Herkese teşekkürler. 2-3 aydır arkasında çok kalabalık bir ekip bulunan bir firmayı kullanıyorum. Kişiye özel vpn li linkler paylaşıyorlar. Vip telegram grubuna dahil olup diğer üyelerden ve teknik ekipten destek alabiliyorsunuz. Detayları için özelden yazabilirsiniz.
  13. D

Merhaba, Uzun süredir sorun çıkarmamış bir iptv önerebilir misiniz?
  14. D

Netflix özel paket 41.99 aldı.

Merhaba netflix ücretlerine zam geldiğini görmüştüm. Dün 41.99 ücret karşılığında netflix im yenilendi. Ücretlere zam gelmemis miydi?
  15. D

Full Hd Wallpaper Tavsiyesi

tesekkurler
  16. D

Full Hd Wallpaper Tavsiyesi

Merhabalar, Favorileriniz arasından full hd duvar kağıdı tavsiye eder misiniz?
Top Bottom