Neler Yeni

Sorunsuz IpTv önerir misiniz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Merhaba,

Uzun süredir sorun çıkarmamış bir iptv önerebilir misiniz?

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin
IPTV tavsiye veya öneri isteyenlere, sempatizanıyım diyebileceğim IPTV BOX PRO firmasını öneririm kesinlikle. Çoook çok eski bir firma. 3 günlük değil bu uzun dediğim 15 yıldan fazla sektörde olan bir firma. İyi olduğu için de meyve veren ağaç olarak kendini rakibi olarak sananlar da çoktur :)
Kesinlikle tavsiye ederim.
sssssssa

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
alfaip tv kullandım fena değil kasma donma olmadı 1080 p veriyor yayınları. İçerisinde aklına gelebilecek bütün dizi/film platformları yer alıyor

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IPTV tavsiye veya öneri isteyenlere, sempatizanıyım diyebileceğim IPTV BOX PRO firmasını öneririm kesinlikle. Çoook çok eski bir firma. 3 günlük değil bu uzun dediğim 15 yıldan fazla sektörde olan bir firma. İyi olduğu için de meyve veren ağaç olarak kendini rakibi olarak sananlar da çoktur :)
Kesinlikle tavsiye ederim.

Pardon da tam olarak nelerini önerdiniz bayisi oldugunuzu düşünüyorum nedense böyle saygısızca bir firma olamaz hiç ip tv kullanmadım kurulumda yardımcı oluyormusunuz diye sordum site üzerinden hiç kullanmamışlara test ve satış yapmıyoruz bu konunun nedeni sorgulanmaya kapalıdır diye cevap verdi.
bence iki yazı hazırlayıp kopyala yapıştır atmak herkese zor mu geldi paşam neden sorgulanmaya kapalıymış :D dedim sövmeye başladı siteden banladı ailevi hakaret edip içeri almıyoruz öylelerini diye yazı cıktı karşıma f5 çekince tiplere bak ya komedi.

alfaip tv kullandım fena değil kasma donma olmadı 1080 p veriyor yayınları. İçerisinde aklına gelebilecek bütün dizi/film platformları yer alıyor

Herkese teşekkürler. 2-3 aydır arkasında çok kalabalık bir ekip bulunan bir firmayı kullanıyorum. Kişiye özel vpn li linkler paylaşıyorlar. Vip telegram grubuna dahil olup diğer üyelerden ve teknik ekipten destek alabiliyorsunuz. Detayları için özelden yazabilirsiniz.

Tenroz

80+
Arkadaşlar özelden adres soruyorsunuz. İş, çoluk çocuk sebebiyle fazla ilgienemiyorum giremiyorum hakkınızı helal edin ilgilenmiyormuşum gibi zannetmeyin.
IPTVBOXPRO Site adresi: https://www.iptv.cam

Son düzenleme:

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin
ssssssssss

Son düzenleme:

sakabilal

80+
Arkadaşlar özelden adres soruyorsunuz. İş, çoluk çocuk sebebiyle fazla ilgienemiyorum giremiyorum hakkınızı helal edin ilgilenmiyormuşum gibi zannetmeyin.
IPTVBOXPRO Site adresi: https://www.iptv.cam
Arkadaşım sana teşekkür etmek için buraya kayıt oldum. Paylaşımın sayesinde uzun zamandır aradığım hizmeti bulmuş oldum. IPTVBOXPRO yu ocak ayının 3ünde aldım 20 gündür maşallah hık demetek tık demeden iptv devam. Senin yazından sonra da araştırma yaptık çok eski firma, seninde bilgi vermen ile vesile oldun hatta kardeşime de aldık geçen hafta o da sana teşekkürle beraber selamını yolladı üzerimde de vazife kalmasın işin ras gitsin. 🙏

Son düzenleme:

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
öncelikle şöyle derdimi anlatayım aktif olarak 7 yıldır iptv kullanıyorum. birçok firmaya dolandirildim mağdur oldum pes etmedim hala arayış icerisindeydim.
2 sene önce twitterde bu şekilde bende bir paylaşım yaptım iptv arayışı için sağolsun bı arkadaşımız bir firma tavsiyesinde bulundu. bu firmadan iptv almak haliyle biraz epey zor oldu çünkü referanssiz satış yapmıyorlar miş.

ancak 2 senedir ne bir derbide donma ne bir sorun yaşadım geriye kalan 5 yıl kaybımı fazlasiyla çıkarttım. belkide numaralarını paylaşacağım için gücenecekler ancak kaliteli emek karşılığını almali sizde mağdur olmamalisiniz.
Burdan Ulaşırsınız Tıklayın
İyi güzel de vod dizi film arşivi çok zayıf gördüğün kadarıyla. Maç izlemek için alınabilir. Benim kullandığım iptv firmasında 11000 film, 2500 dizi var. Attığınız iptvde 3000 film, 480 dizi var

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri