Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

$500.000 paranız var ne yaparsınız?

Hepsiyle yabancı fon alıp aylık geliriyle yaşardım
  2. DenizAktaş

Sizce en iyi bulut servisi nedir?

Yıllardır Yandex Disk kullanıyorum zamanında 250gb hediye etmişlerdi. Çok memnunum bilgisayar ve telefon yazılımı da çok iyi ve kullanışlı tavsiye ederim.
  3. DenizAktaş

Saçım yanmış olabilir

Bunu tavsiye ederim iyi gelecektir. Fiyatına bakma çünkü 1kg sana 3-4 ay gider. Şampuandan daha sağlıklı ve daha uygun fiyatlı. https://urun.n11.com/bitkisel-sabun/siirt-bittim-sabunu-100-dogal-1-kg-P297004291
  4. DenizAktaş

Choceur Nussknacker- bu alman çikolotası güzel mi

Almanya'ya git ye dön daha ucuza gelir :D (dönme)
  5. DenizAktaş

Almanyayı Sürekli Kötü Gibi Göstermeye Çalışanlar

Nerden bakıldığı da önemli İstanbul'da da kiralar en az 1000 lira o da normal bir semtte. Daha şöyle düzgün semtlerda daha da pahalıdır. Berlin gibi bir şehirde de durum aynı olur tabii 600-1000 euro kira normal. Kuzenim Almanya Duisburg'da oturuyor kirası 275 Euro 80m2 evde. Türkiye'de hangi...
  6. DenizAktaş

Sonunda herkesin önerdiği LEVEL dergisini satın aldım!

Eskiden 2 Liraydı bu dergi. Yıllardır almıyorum epey zamlanmış
  7. DenizAktaş

25 yaşında iş için üniversite okumak

Evet, en az 31 yaşında olacak ama bu çok büyük bir kayıp değil tabi daha genç yaşlarda mezun olsaydı daha güzel olurdu ama yapacak bir şey yok. Okumak için geç değil hiç okumamaktan iyidir
  8. DenizAktaş

25 yaşında iş için üniversite okumak

Benim sınıfımda 27 yaşında biri var ve henüz mezun olmadık (6. sınıfız) O yüzden yaşın bir sorun olacağını düşünmüyorum
  9. DenizAktaş

(GELİN)Arkadaşlar Bir daha dünyaya gelseniz hangi ülkede yaşamak istersiniz ?

İsrail (Haifa, Tel Aviv, Jerusalem) ♥
  10. DenizAktaş

Sesimin Kalınlığı Hakkında :/

Üzülme eminim senin ses tonuna sahip olmak isteyen çok insan vardır. İlerde ne demek istediğimi de anlarsın. Kalın ses kötü bir şey değil.
  11. DenizAktaş

Forumu BIRAKIYORUM!!

Bu şarkıyı açtım yorumları okuyorum çok güzel oldu hepsi :D
  12. DenizAktaş

saat kaçta yatıyorsunuz

Kahvaltı yapıcam birazdan sen düşün :D
  13. DenizAktaş

Erkekler neden sünnet olur ?

Evet ama genital bölge ve ağız farklıdır özellikle bir kadınsanız veya sünnet olmamış bir erkekseniz ağıza oranla extra hijyen isteyen bir bölgedir. Karşılaştırmak doğru olmaz.
  14. DenizAktaş

Arkadaşlar sağlık açısından herhangi bir faydası yoktur diyenler yanılıyor. Arkadaşlar sağlık açısından herhangi bir faydası yok diyenler maalesef yanılıyor. Sünnet olmamış penis, vajina ile aynı durumdadır. Vajina ve çevresinde bulunan vulva adı verilen dokuların sürekli olarak ıslak ve nemli...
  15. DenizAktaş

16. DenizAktaş

Sünnet bir Yahudi geleneği değil, Tevrat'a göre Tanrı'nın İbrahim Peygamber ve soyuyla yaptığı antlaşmanın sembolü ve koşuludur. Dolayısıyla Yahudiler için sünnet zorunlu bir durum. Her erkek 8 günlükken sünnet edilir. Bu arada sünnet, İslam dini ortaya çıkmadan çok önce zaten vardı. Tevrat'ta...
  17. DenizAktaş

Tanrı Sizce Var mıdır ?

Yani bu cümlen ile teolojiye ne kadar uzak olduğun bu kitapları da asla okumadığın belli oluyor. Azıcık araştıran bile vazgeçer demişsin ama maalesef önce kendin araştırıp öğrenmemişsin. Öncelikle İncil'e göre de tek Tanrı vardır. Teslis inancı demek üç farklı Tanrı'ya tapıyorlar anlamına...
  18. DenizAktaş

Her gün bir Anadolu Rock şarkısı

Hollandalı grup Altın Gün'ün başka bir eseri ♥
  19. DenizAktaş

Mouse'un yapış yapış olmasını nasıl engelleyebilirim?

Meslektaşımın da dediği gibi eğer yaşantınızı etkileyecek düzeyde bir terleme varsa bir endokrinoloji uzmanına veya dermatoloğa görünebilirsiniz. Öncelikle aşırı terlemenin nedenleri araştırılır sonrasında ona göre cerrahi veya cerrahi olmayan bir çok tedavi seçeneğinden biri seçilir. Onun...
  20. DenizAktaş

Her gün bir Anadolu Rock şarkısı

Doğru haklısın :D Bundan sonra evden çıkmadan veya döner dönmez paylaşayım
Top Bottom