Neler Yeni

25 yaşında iş için üniversite okumak

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Benim sınıfımda 27 yaşında biri var ve henüz mezun olmadık (6. sınıfız) O yüzden yaşın bir sorun olacağını düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
erdi derdiçok
Benim sınıfımda 27 yaşında biri var ve henüz mezun olmadık (6. sınıfız) O yüzden yaşın bir sorun olacağını düşünmüyorum
Ama mezun olduğunda 30+ yaşında mezun olacak.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
yaşla ne alakası var 50 yasında da doktor olur diş hekimi olur

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benim sülalem diş teknisyeni bir diş teknisyeninin oğlu olarak konuşuyorum diş hekimliği ünüversite olarak aşşırı zor bir bölüm çok çaba gerektiren bir bölüm fakat mezun olduktan sonra pek bir zorluğu kalmıyor zaten genelde diş çekme diş takma gibi işlerle uğraşıyorsun asıl işi teknisyenler yapıyor zaten fakat asıl ağır işi teknisyenlerin yapmasına rağman parayı kaldıranlar doktorlar oluyor çünkü teknisyenler çıraklık yöntemiyle meslek sahibi oluyorlar doktorlar ise okul okuyarak dolayısıyle diploması olduğu için daha fazla kazanıyor (6-7 kat kadar fazla)

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Benim kuzenim 25 yaşında çapa diş hekimliği kazandı. Ama korkusu yaş. Sizce bu gibi durumlarda nerelere iş geleceğiyle ilgili danışmalı ? Bu yaştan sonra yaşın iş bulmada ne gibi bir zorluğu olur ?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dostum kendini geliştirsin okul derslerine iyi asılsın, staj dersleri dışında da kendine çalışabileceği parttime bir yer bulup pratikte de işi öğrensin mezun olur olmaz her yerde iş bulur. Pratikte tecrübe çok önemli.

Şu an 27 yaşımdayım 4+3 yıldır üniversite okuyorum master'ım yeni bitti. Askerlik bile yapmadım daha yani yaşla alakalı değil kendini geliştirmek önemli olan, bir de pratikte işi bilmek. Pratikte işi bilmezsen düşük maaşla başlarsın zamanla yükselir maaşın bütün meslekler böyle

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
olay şöyle işliyor mesela müşteri ilk önce doktora gidiyor ve implant diş yaptırmak istediğini söylüyor doktor maaliyetini kaba taslak hesaplıyor adam onaylarsa bir miktar para veriyor doktor ölçü alma işlemine geçiyor ve o ölçüleri teknisyenlere gönderiyor teknisyenler dişleri ölçülere göre yapıyor (el işçiğiyle) bu sırada doktorlarda hastanın ağzına gerekli vidaları yerleştiriyor vidalar hastanın ağızına uyum sağlayana kadar zaten iş bitmiş oluyor ve teknisyen dişleri doktora gönderiyor doktor hastanın ağzına takıyor dişleri ve paranın geri kalanını alıyor mesela toplam 10k tl aldıysa hastadan 4k tl si malzemeye gidiyor 6k kar etmiş oluyor bu 6k nın 1k'sı teknisyenlere gidiyor geri kalan 5ksı doktara kalıyor fakat şöyle bir şey var doktar 5k yı tek başına alırken teknisyenler ekip olduğu için 1kyı minimum 3e bölüyorlar
yani kişi başı 330 tl felan düşüyor maalesef

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
Benim kuzenim 25 yaşında çapa diş hekimliği kazandı. Ama korkusu yaş. Sizce bu gibi durumlarda nerelere iş geleceğiyle ilgili danışmalı ? Bu yaştan sonra yaşın iş bulmada ne gibi bir zorluğu olur ?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Maddi durumu ıyı ve suanda bır ış ile meşgul veya kendını gelıstırıyorsa okumasın. Ama işi gücü yoksa tabii ki gitsin cok sacma bir soru olurdur

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Hiçbir zorluğu olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular