Arama sonuçları: *

1. DoctorHans

Arkadaşlar bu linke tıklayıp, hemen farkedip geri çıktım, bir sorun olur mu

Arkadaşlar böyle bir mesaj geldi, bir anlık boşluğuma denk geldi tıkladım linke, numarayı arattım internette böyle bir numara yok, bir sorun olur mu
  2. DoctorHans

Türkiye'deki iq ortalamasını düşüren insan toplulukları

Şu an anlamadığım şekilde ünlü olan fenomenler ve hemen onları takip eden 2,3 milyonluk kitle. Bir de eleştirince ana avrat sövüyorlar
  3. DoctorHans

instagram yasal işlem?

Hakaret ve küfürden dava açar sana , ama sırf attığın küfür için de bu kadar uğraşacağını sanmam. Seni bu kadar tutuşturması yeterli. Son olarak tanımadığınız birine küfür etmeyin çünkü bakarsınız deli çıkar o mahkeme bu mahkeme uğraşırsınız
  4. DoctorHans

Tanrının Varlığı

Olmayan bir şeyle olmayan bir şeyi ispatlıyorsun garip, bu yorumu sil yoksa gören insan da ateist olur
  5. DoctorHans

Kitap Tavsiyesi

Akıl oyunları, kişisel gelişimine ve düşünce yapına etki edeceğimi düşünüyorum.
  6. DoctorHans

Üniversite taban puanları.

Puan değişken, sıralama aynı kalıyor genelde. O yüzden sıralamalara dikkat etmen gerekir
  7. DoctorHans

Oyun için arkadaş satılmaz

Neyse aslında bir şekilde yaşaman gerekiyor, benim gibi olabilmen için çünkü ben yaşadım:D. Ama cebinde tavsiye olarak kalsın en azından yapmasan da ne yapman gerektiğini bilirsin. Yaşadığında da insanlara güvenin azalıyor son olarak en yakın arkadaşın kendin oluyor. İnsan herkesi kandırabilir...
  8. DoctorHans

Dostum ne yaptığını değil, sorun işte şurda o senden bir beklenti de değil ve takmıyor. Senin yapın farklı olduğu için arkadaşlarına ne yapıyorsan onlarında sana aynı şekilde yaklaşmasını istiyorsun, bu da tabiri caizse beklenti demek. Emin ol arkadaşların bu kadar takmıyor, kavga etmek...
  9. DoctorHans

Aynen denk geldiğinizde girersiniz, o olmadıkça yeni arkadaşlar bul onlarla takıl.Belki yeni tanıştığın insanlar sana daha samimi gelecek ve böyle kara kara düşünmektense daha çok zevk alacan oyunlardan. Bende üni 1 de de yaşadım yaşattım bir kere ama asıl mesele şu karşında ki insandan hiçbir...
  10. DoctorHans

Beklentiye girme o zaman kardeşim, çocuk senle oynamak zorunda değil veya senle oynamaktan zevk almıyor yüzüne söyleyemiyor iyi niyettinden. En son bu duyguları 8. sınıfta yaşamıştım, şimdi yaşım 20. Tek tavsiyem kimse için beklentiye girme çünkü böyle yaparsan sonunda kendi kendine gelin güvey...
  11. DoctorHans

Steam avatarı olarak haç işareti koymak günah mı?

Bende eski dönemde kafirlerin yaptığı heykeli koydum? Günah mıdır?
  12. DoctorHans

Gitar Dan Anlayanlar Bı Bakabilirmi

n-Track Tunner
  13. DoctorHans

Arkadaşlar Wifi yi nasıl arttırabilirim

Niye bu kadar yorum gelmiş ki ailenden rica et wifinin yerini değiştirsinler, onun dışında ethernet kablosunu tavadaki köşelere sabitlersen çok iyi olur eğer yapmazsan ping dalgalanması çok olacak.
  14. DoctorHans

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Eşcinsellikden dine gelmiş sonunda, dedim uzatmayın diye. Herkes kendi istediği hayatı yaşar. Tartıştığınız konular kişisel düşünceler. Fazla uzatmayın sürekli karşıma çıkıyorsunuz.
  15. DoctorHans

Bu tartışma bir yere varmayacak, dağılın uzamadan konu başka yerlere gidiyor. Herkes istediğini yaşasın.
  16. DoctorHans

Şu anda bir anket yaptın, çoğunun kafa yapısını gördün, o yüzden getirilmemeli, bu insanların aralarında yaşamaları çok zor.
  17. DoctorHans

LGS'de virüs kapar mıyım?

Keşke herkes senin gibi bilinçli olsa, bu cahillerin arasında maalesef hepimiz kapacaz gibi. Bırak maske takmayı, adamlar virüsün varlığına inanmıyorlar.
Top Bottom