Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Laiğin anlamını biliyorum buradaki lafım ''Dinimizde yasak'' diyenlere. İnsanların hormonsal yönelimlerini dilediği gibi yaşaması kıçı başı dağıtmak mı oluyor ?
insanların hormonsal dedikleri tamamen uydurma şeyler eş cinsellik bir seçimdir hormonsal değildir

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Ülkemiz olarak bahsetmiyorum. Dünya bu duruma daha alışık değil. Eşcinselliğin genelini anlamak bütün dünya için çok uzun bir süreç. Aynen kadın ve erkeğin durumunu düşünün. İnsanlık yaratılalı 600.000 aşkın yıl oldu ama halen cinsiyet üstünlüğü gibi şeyler söyleyenler var. Sizce çok erken değil mi bunun için?
Erken olabilir ama yaşayan eşcinseller var. Onların haklarını savunmayı üstüme vazife olarak görüyorum. Başkaları haksızlığa uğrarken bana dokunmayan yılan zihniyeti bana ters.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
insanların hormonsal dedikleri tamamen uydurma şeyler eş cinsellik bir seçimdir hormonsal değildir
Tamam diyelim seçim. İnsanın istediği cinse ilgi duyması bence yine kıçı başı dağıtmak olmuyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Empati ve anlayış Müslümanlığın temelidir zaten. Peygamber efendimiz yanından geçen Yahudi cenazesine bile saygı ve anlayıştan dolayı sayısından ayağa kalkmıştır. Empati her şeye yapılır burda da mantıklı bir sonuca bağlanılır.
İslam dininde eşcinsellik haramdır. Bunun empatisi, saygısı olamaz.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Senin karşı cinsle olman da eşcinsellere göre pis bir şey. Sen de kızlarla olma o zaman.
Biz onlara demiyoruz ki eşcinsellik yapma. Bizim onlara demediğimiz gibi onlarda bize diyemez ha bu arada dini karıştırmaktan kastım müslüman bir insanın bunu yapması (aklı başında olan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Benim için bir mahsuru yok. Birbirini seven iki kadın veyahut erkeğin, bana kahvede oturup bıyık sarartan bir dayıdan daha fazla zararı olamayacağı kanaatindeyim.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Dostum diyorum ki bu insanların yaşadığı tek ayrımcılık değil. Zaten eşcinsel kesim azınlık ancak azınlık olmayıp ayrımcılığa uğrayanlar da var. Öncelik bu olmalı.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Adolf Hitler

80+ Bronze
Karşı cinsle olma o zaman. Sapık mısın, pis misin karşı cinsle oluyorsun? Neyse, cahile laf anlatacağıma deveye hendek atlatırım daha iyi. Devede bile akıl çok, bir süre sonra atlar kesin hendekten. İyi günler.
Ulan erkeğim zaten (!) Herneyse bu boş konuda daha fazla zaman öldürmeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Bu tartışma bir yere varmayacak, dağılın uzamadan konu başka yerlere gidiyor. Herkes istediğini yaşasın.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yalnız bu tarz konular sarıyor değil mi beyler? Ben çıtayı aşmadığımız sürece sizlerle tartışmayı çok seviyorum. Kimin ne düşündüğünü hiç önemli değil. 😊 💚

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom