Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Empatisi yok bu durumun.
Dostum terslemeden konuşabilir miyiz? Kendini eşcinsellerin yerine koy ve sana toplumdan gelen baskıyı anlamaya çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Empatisi olmaz bunun, bu sapıklık azgınlıktır..
Dostum terslemeden konuşabilir miyiz? Kendini eşcinsellerin yerine koy ve sana toplumdan gelen baskıyı anlamaya çalış.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce eşcinsel evlilik Türkiye'de yasal olmalı mı? Yoksa olmamalı mı? Sebebini de belirtirseniz daha açık ve anlaşılır olacaktır.
Evliliğin serbest olması iyi olur. Ancak onun için ülkedeki gerici,homofobik zihniyeti yok etmek gerekiyor. Onun da mümkün olduğunu düşünmüyorum.

En azından kanunen evlilik olmasa bile sokakta rahat rahat dolaşabilecekleri bir ülke,toplum içinde yaşamaları dileği ile...

Efe_Tkn

80+ Bronze
nice konu

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
İslamiyetin ona inanmayan bir insan üzerinde etkisi yok ki
Ama çoğunluğu kabul ediyor :D Zaten insanlar serbest inanan inanır inanmayan inanmaz banane bizene :D Eğer Türkiyede hristiyanlık çoğunlukta olsa ana dini hristiyanlık olurdu

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
bazı insanların eş cinsellik bir seçim değil doğuştan geldiğini söylüyor bunun kadar saçma bir şey yok! eş cinsellik bir seçimdir dinimizin lanetlediği yasakladığı bir şeydir bunun için saygı göstermem kendine mantıklı olan şeylere saygı gösterilir fakat böyle saçma bir şey için saygı göstermem gösterilmesinide kınıyorum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sapıklık neyse eşcinsellikte odur. Sence bir farkı var mı?

Kesinlikle olmamalı, bu benim dinimde, töremde yasak !!
Asla izin vermemeliyiz hatta ülkeden sürülmeli idam edilmeiler !!
Ben daha derim ama faşist, diktatör filan derler hiç girmeyeyim..
Sana faşist denmesi için başka bir şey demene gerek yok. İki cümlenle bağnazlığını belli ettin zaten.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Ama çoğunluğu kabul ediyor :D Zaten insanlar serbest inanan inanır inanmayan inanmaz banane bizene :D Eğer Türkiyede hristiyanlık çoğunlukta olsa ana dini hristiyanlık olurdu
Kanka sen ikidir insanın dini ile devlet dinini karıştırıyorsun çünkü devlet dini olamaz

Adolf Hitler

80+ Bronze
Evliliğin serbest olması iyi olur. Ancak onun için ülkedeki gerici,homofobik zihniyeti yok etmek gerekiyor. Onun da mümkün olduğunu düşünmüyorum.

En azından kanunen evlilik olmasa bile sokakta rahat rahat dolaşabilecekleri bir ülke,toplum içinde yaşamaları dileği ile...
Dediğinin sapık, tecavüzcüler sokakta dolaşsından bir farkı yok !! Sözlerinize dikkat edin.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Empati yapmakta çok önemli bu durumda.
Arkadaş doğuştan "empati"den yoksun. "Empati ne?" diyecek sana şimdi bak iyi izle.

bazı insanların eş cinsellik bir seçim değil doğuştan geldiğini söylüyor bunun kadar saçma bir şey yok! eş cinsellik bir seçimdir dinimizin lanetlediği yasakladığı bir şeydir bunun için saygı göstermem kendine mantıklı olan şeylere saygı gösterilir fakat böyle saçma bir şey için saygı göstermem gösterilmesinide kınıyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,092
Üyeler
164,959