Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Adolf Hitler

80+ Bronze
Sana faşist denmesi için başka bir şey demene gerek yok. İki cümlenle bağnazlığını belli ettin zaten.
Böyle bir pisliğe karşı çıkmak eğer faşistlikle faşistim diktatörlükse diktatörüm !!
Bu bir suçtur, Affı olmaz olamaz !

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Arkadaş doğuştan "empati"den yoksun. "Empati ne?" diyecek sana şimdi bak iyi izle.
Arkadaş haklı. Sen kafanda ne kuruyosun arkadaşım yazdığın şey saçma biz eşcinseller yaşamasın mı diyoruz

Pilavli Borek

80+ Bronze
Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce eşcinsel evlilik Türkiye'de yasal olmalı mı? Yoksa olmamalı mı? Sebebini de belirtirseniz daha açık ve anlaşılır olacaktır.
Şahsi görüşüm türkiye buna hazır değil ama demokrasiyle yönetiliyoruz halk oylamasına sunulması en mantıklısı olur

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Kardeşim senin dininde yasak olması ile bu ülkenin anayasasında olup olmaması ne alaka ? Şeriat geldi de benim mi haberim yok ? Laik ülkede yaşıyoruz diye biliyorum.
laik bir ülke diye k*ç başı dağıtmanın anlamı yok laik kelimesini tam öğrende gel

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu saçmalığı kabullenen arkadaşlar Türk'üm diyemez. Bu Cumhuriyet Türk'ün yıllarca var olan töresiyle kurulmuştur ve bu Türk'ün töresinde yoktur.

Empati yapın diyen Müslüman da inancını gözden geçirsin.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Yıl 2020 tartıştığımız konuya bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu saçmalığı kabullenen arkadaşlar Türk'üm diyemez. Bu Cumhuriyet Türk'ün yıllarca var olan töresiyle kurulmuştur ve bu Türk'ün töresinde yoktur.

şakadır inşallah

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
laik bir ülke diye k*ç başı dağıtmanın anlamı yok laik kelimesini tam öğrende gel
Laiğin anlamını biliyorum buradaki lafım ''Dinimizde yasak'' diyenlere. İnsanların hormonsal yönelimlerini dilediği gibi yaşaması kıçı başı dağıtmak mı oluyor ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ülkemiz olarak bahsetmiyorum. Dünya bu duruma daha alışık değil. Eşcinselliğin genelini anlamak bütün dünya için çok uzun bir süreç. Aynen kadın ve erkeğin durumunu düşünün. İnsanlık yaratılalı 600.000 aşkın yıl oldu ama halen cinsiyet üstünlüğü gibi şeyler söyleyenler var. Sizce çok erken değil mi bunun için?

Adolf Hitler

80+ Bronze

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Empati ve anlayış Müslümanlığın temelidir zaten. Peygamber efendimiz yanından geçen Yahudi cenazesine bile saygı ve anlayıştan dolayı sayısından ayağa kalkmıştır. Empati her şeye yapılır burda da mantıklı bir sonuca bağlanılır.

Tecavüz bir şiddettir, iki eşcinsel insan birbirini severek yaklaşır. İkisi arasındaki farkı göremiyorsanız koca bir "kör"sünüz veya "kıt"sınız demektir. Daha fazla psikolojik sorunu olan, bağnaz, geri kafalı ve homofobi insan yorumu görmek istemiyorum. Görünüşte insan tabii. Neyse, iyi forumlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,092
Üyeler
164,959