Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Karşı cinsle olma o zaman. Sapık mısın, pis misin karşı cinsle oluyorsun? Neyse, cahile laf anlatacağıma deveye hendek atlatırım daha iyi. Devede bile akıl çok, bir süre sonra atlar kesin hendekten. İyi günler.
bak daha anlamıyorsun birde insanlara kıt diyorsun sensin kıt biz onlara olma diyormuyuz arkadaşkar oku bakayım kounun hepsini... yazık

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Tamam diyelim seçim. İnsanın istediği cinse ilgi duyması bence yine kıçı başı dağıtmak olmuyor.
istediği cins diye bir şey Yok ALLAH erkek için kadın eşini yarattı kadın için ise erkek eşini yarattı Allah bilemezmiydi sadece erkek veya kadın yaratmayı yada neden sadece erkek ve kadının çocuğu oluyorda bir eş cinselin çocugu olmuyor çünkü doğru değil bir eşcinselin çocugu olsun sana yemin ediyorum tamam dicem eş cinsellik hormonsaldır saygı duyulması gerekir diye

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Yalnız bu tarz konular sarıyor değil mi beyler? Ben çıtayı aşmadığımız sürece sizlerle tartışmayı çok seviyorum. Kimin ne düşündüğünü hiç önemli değil. 😊 💚
Farklı görüşler zamanında birleşmeyi hiç etkilemez. 15 Temmuz bunun en büyük örneği. Tüm halk bir anda sokağa çıktı ve gerekeni yaptı.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Eşcinsel evlilik yasal olsa bile eşcinsellerin sokakta rahat yüreyebileciğini mi düşünüyorsunuz?

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Wikipedia'ya baktım haram olduğunu göremedim kanka. Linki varsa incelemek isterim atar mısın?
Allah bir insanı erkek ve kadın olarak yaratmıştır. Eğer bir insan karşı cinse ilgi duymuyorsa sıkıntı büyük yoksa insanlar nasıl üreyecek :D

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
istediği cins diye bir şey Yok ALLAH erkek için kadın eşini yarattı kadın için ise erkek eşini yarattı Allah bilemezmiydi sadece erkek veya kadın yaratmayı yada neden sadece erkek ve kadının çocuğu oluyorda bir eş cinselin çocugu olmuyor çünkü doğru değil bir eşcinselin çocugu olsun sana yemin ediyorum tamam dicem eş cinsellik hormonsaldır saygı duyulması gerekir diye
Herkes müslüman olup dediğinize inanmak zorunda mı ? Biliyorum İslamda yasak ancak bu TC yi ve İslama inananları bağlar mı ? Din ile devlet işlerinin ayrı olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Farklı görüşler zamanında birleşmeyi hiç etkilemez. 15 Temmuz bunun en büyük örneği. Tüm halk bir anda sokağa çıktı ve gerekeni yaptı.
Aynen öyle. Yeter ki birlik olalım. Kimseyi fikirlerine göre yargılamam.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
bak daha anlamıyorsun birde insanlara kıt diyorsun sensin kıt biz onlara olma diyormuyuz arkadaşkar oku bakayım kounun hepsini... yazık
Kanka cevap verdiğin arkadaş evet biraz yanlış anlamış olabilir tamam ama siz olma demeseniz de o tarz bir insan gördüğünüz zaman bakışlarınız değişecek önemli olan bunun yaşanmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ulaş uluhanlı
Türkiye İslamı kabul eden bir devlet. Tabiiki saygı duymak lazım ama saçmalık. İnsanlar dışlarlar bu insanları zaten Cumhur başkanı izin vermez, veremezde ama bazı salaklar çıkıp insanlara saygı duyun diyerek yine saldırı yaparlar
kardeş sen bi dediğinin farkında ol sonra yorum yaz diyorsun ki saygı duymak lazım sonra bazı salaklar saygı duyun diyerek yine saldırı yaparlar diyorsun ne değişik adamsın sen :D asalak seni

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
.

Bayağı radikal homofobik arkadaş varmış, bayağı da eşcinselliği özümsemiş arkadaş varmış. Tartışma kitlenmedikçe bitmez.
Dedim ya kalın kafalı bağnazlar diye. Sanki eşcinseller "off kızlar sıktı, az da erkeklere yanaşalım." diyorlar. Kendilerini zorla kendi hemcinsleriyle seviştirelim bakalım sevişebiliyorlar mı? Sevişebiliyorlarsa eşcinselleri de karşı cinse yöneltsinler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom