Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Arkadaşlar gerçekten şu asıp keserim diyenlerin yaşı kaç çok merak ediyorum. İlerde çoluğunuz çocuğunuz eşcinsel olarak 'doğarsa' onu da asıp kesersiniz olur mu?

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Vaktimi bu boşlukta öldürmeyeceğim,
Saçma şeylerini kendine sakla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malınız derken ??
Hayırdır saçma falan diyorsun ? Ben senin inancına saçma dedim mi ? Ne bu saldırgan tavırlar sadece senle aynı şeye inanmadığım için ?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Ateizmin savunulmaya ihtiyacı yok, karşında yeterince zeki ve bilgili bir insan varsa ateizmin tartışılmasına da gerek yok. Bu kadar saldırgan halinize bakılırsa siz savunuyorsunuz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz malınız yeterince iyi değilde açık mı kapatmaya çalışıyorsunuz?
Malınız derken ne demek istiyorsun.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce eşcinsel evlilik Türkiye'de yasal olmalı mı? Yoksa olmamalı mı? Sebebini de belirtirseniz daha açık ve anlaşılır olacaktır.
ulan be sen nasıl insansın ilk konunu açıyorsun forum da kavga çıkarıyorsun. Kardeşim 2 saat düşündün mü?(ciddi alma)

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Eşcinsellikden dine gelmiş sonunda, dedim uzatmayın diye. Herkes kendi istediği hayatı yaşar. Tartıştığınız konular kişisel düşünceler. Fazla uzatmayın sürekli karşıma çıkıyorsunuz.

Ateizmin savunulmaya ihtiyacı yok, karşında yeterince zeki ve bilgili bir insan varsa ateizmin tartışılmasına da gerek yok. Bu kadar saldırgan halinize bakılırsa siz savunuyorsunuz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz malınız yeterince iyi değilde açık mı kapatmaya çalışıyorsunuz?
Dostum bence konu daha fazla uzamasın çünkü insanlar daha dini konuları sorgulama , bu konular hakkında düşünmeye cesaret edecek seviyeye ulaşamadı. Kulaktan dolma bilgilerle yaşıyorlar. Sen ne dersen de zıt bir şeyler diyecekler ve konu uzayacak.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Hiç kimse eşcinsel olarak doğmaz, bu onun ilerideki şerefsizliğidir..
Umarım forumdan banlanırsın. Kurallarda var ise şikayet ederseniz sevinirim kimse kimseye ister tercih olsun ister olmasın cinsel yöneliminden dolayı hakaret edemez.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan

Adolf Hitler

80+ Bronze
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç