Neler Yeni

Sizce Eşcinsel Evlilik Türkiye'de Yasal Olmalı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Toplumda eşcinsellerin olması ülkeyi geri götürmez arkadaşlar endişelenmeyin günümüzde gelişmiş ülkelerin çoğunda eşcinsel sayısı azımsanmayacak kadar fazladır ama burada demek istemiyorum ki eşcinselleri fazla olan bi toplum da çok gelişmiştir bu tamamen insanların eğitimiyle alakalı
Dostum Kuran'ı bilimsel bir delil olarak gösteren adama laf anlatamazsın :)

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Toplumda eşcinsellerin olması ülkeyi geri götürmez arkadaşlar endişelenmeyin günümüzde gelişmiş ülkelerin çoğunda eşcinsel sayısı azımsanmayacak kadar fazladır ama burada demek istemiyorum ki eşcinselleri fazla olan bi toplum da çok gelişmiştir bu tamamen insanların eğitimiyle alakalı
Eşcinsellerin fazla olduğu toplum çok gelişmiş olur arkadaşlar alkşsjdkalsdas

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

Adolf Hitler

80+ Bronze

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Kuran-ı Kerimde geçiyo yetmezmi
Gerçekten bir iki eşcinsel evlendiği için üstüne Allah tarafından taş falan mı gönderiliceğini düşünüyorsun? He ki evlenseler bile bi şey değişmiyor eşcinseller zaten çatır çatır şuanda ne yapıyorsa aynısını yapacak, şuan niye taş yağmıyor?
Evet çoğu batı ülkesinde bu yasal iken onlar son gaz ilerlemeye gelişmeye ve refah açısından uçmaya devam ediyorsan biz eşcinsel evliliğe izin versek yok olacağız falan zannediyor. Hayır anlamadım bu Allah'ın katı ve korkutmak üzerine dayalı olan cezaları bi tek Müsliman alanlarda mı devreye giriyor? Bak daha hemen bir iki gün önce deprem oldu, Allah o zaman ne için cezalandırıyordu acaba orayı merak ettim.

Bunu mu anladın gerçekten yazılanlardan ?
Maksimum bu kadar oluyor olsa gerek LOL.

Yani artık çok gereksiz bir tartışmaya döndü çünkü konudakiler artı "ölücü"-"troll" tayfa olduğu için bence salalım.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom