Neler Yeni

Tanrının Varlığı

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Hocam beni yanlış anlamanı istemem fakat bu konularda çok bilgin yok gibi görünüyor kendini yorma istersen belliki gayet bilgili insanlar var :)
İnsanlar böyle böyle öğreniyor bende çok cahilim yanlış bi ithamda bulunduysam affedin.
Geç oldu ya yatıyorum ben
İyi geceler

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Düzenle dolu olmasaydı güneş sistemi milyarlarca yıl yaşamazdı.
Hocam bence çok yanlış bir şey söylediniz şuan Güneş Sistemi milyarlarca yıldır belli bir düzen içinde yaşıyor diye Evrenin derinliklerindeki her şey de düzen içinde olacak diye bir kural mı var

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Hocam beni yanlış anlamanı istemem fakat bu konularda çok bilgin yok gibi görünüyor kendini yorma istersen belliki gayet bilgili insanlar var :)
Ben çok bilgili olduğumu kastetmedim. Elbette bilgili insanlar var. Fakat arkadaşın Mars a gidemiyor olmamız ile Evrenin düzensiz olduğunu söylemesi...

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Hocam bence çok yanlış bir şey söylediniz şuan Güneş Sistemi milyarlarca yıldır belli bir düzen içinde yaşıyor diye Evrenin derinliklerindeki her şey de düzen içinde olacak diye bir kural mı var
Kesinlikle yok fakat aynı şekilde bir düzensizlik olduğu da kanıtlanamaz :)

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Eğer bende yanlış bir şey söylediysem affola. Gece gece uykum var çok doğru anlatamadım.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Sen düzensiz olduğunu nereden çıkardın, Marsa gidemediğimiz için mi?
Ne alakası var :d? Mars örneğini sadece daha oraya zor gidiyoruz ilerisini nerden biliyorsun anlamında söyledim :ddd
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar böyle böyle öğreniyor bende çok cahilim yanlış bi ithamda bulunduysam affedin.
Geç oldu ya yatıyorum ben
İyi geceler
İyi geceler 😘

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
İnsan beyni olmayan bir şeyi düşünemez. Mesela yeni bir renk düşünmeye çalış, düşünemezsin.
İnsanların beyni sadece başlangıcın olmasını algılayabiliyor, çünkü sadece buna şahit oldu. Bir köpek dünyaya doğarak gelir, ya da bir civciv yumurtadan çıkar. Ancak biz öncesi olmayan bir varlık görmedik, bu sebeple de bunu hayal edemiyoruz. Yani tanrı var demek başlangıç var demek değildir.
Olmayan bir şeyle olmayan bir şeyi ispatlıyorsun garip, bu yorumu sil yoksa gören insan da ateist olur

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
İyide düzeni biz nasıl algılarız sadece düzgü bir şekilde ilerlemekmidir düzen.
Belki 2 galaxinin çarpışması düzenin bir parçasıdır.
Ya da yıldızların sönmesi
Karadelikler...
Birde galaxilerinde düzen içinde olduğu bilinen bir gerçek

Top Bottom