Neler Yeni

Tanrının Varlığı

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Dostum ama benim söylediğim şeyi bir düşünün lütfen mantıkli değil mi ?
Dostum ekbette mantıklı fakat zaman bütün bunların hepsini nasıl yapsın zaman zamandır işte sizin söyledğiniz biraz zamana yaratıcı muamelesi yapmak oluyor ve bu da çok mantıklı değil dimi

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hangisi olayı kaçırdım
Kalem örneğinden gerçekten nefret ediyorum her zaman bu sunuluyor ki ben zaten tesadüfe inaniyorum demedim yani ateist değilim hâlâ müslümanım fakat şöyle düşün biz başı yok sonu yok diyoruz ya Allaha bu terimu Allaha değilde zamana deseydik çok mantıklı değilmi yani sonuç olarak zaman hep vardı ve olacak evren hep vardı ve olacak diyebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana göre değil. Hep var olabilirdi belki ama bu kadar düzenli olur muydu??
Evrenin düzenle dolu olduğunu nerden biliyorsun daha dibimizdeki marsa gitmek için aylarca yol alıyoruz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sözler köşkü gibi kanalları sevmememin nedeni sadece Ateistlerle,Deistlerle vs. ilgileniyor olmalari

Öne çıkan videoların da öyle gözüküyor gibi olabilir, ben de ilk başta öyle düşünmüştüm fakat öyle değil. Ön yargılarını kırıp videolarına bakmanı tavsiye ederim senin gibi sorgulayan kişiler için de bolca içerikleri mevcut.

Fakat ülkemiz de enteresan bir desit - ateist özentiliği ve onların sokak röpörtajlarında ki tuhaf cevaplarına karşın çokça izlenme var, o yüzden o tarz videoları ön plan da görüyorsundur.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Kalem örneğinden gerçekten nefret ediyorum her zaman bu sunuluyor ki ben zaten tesadüfe inaniyorum demedim yani ateist değilim hâlâ müslümanım fakat şöyle düşün biz başı yok sonu yok diyoruz ya Allaha bu terimu Allaha değilde zamana deseydik çok mantıklı değilmi yani sonuç olarak zaman hep vardı ve olacak evren hep vardı ve olacak diyebiliriz.
Ama bak kendinde diyorsun zaman.
Bastıra bastıra bir terimden bahsediyorsun.
Bunca şey için sence sadece zamanmı gerekir.
Yaratıcının tek özelliği zamandan münezzeh olmak değildirki.
Sonsuz bilgi sahibidir.
Sonsuz güç sahibidir.
Zaman sadece yaratıcının özelliklerinden biridir.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evrenin düzenle dolu olduğunu nerden biliyorsun daha dibimizdeki marsa gitmek için aylarca yol alıyoruz
Marsla ne alakası var? En ufak bir örnek vereyim, eğer güneş bize biraz daha yakın olsaydı yanacaktık. Eğer biraz daha uzak olsaydı donacaktık.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Marala ne alakası var? En ufak bir örnek vereyim, eğer güneş bize biraz daha yakın olsaydı yanacaktık. Eğer biraz daha uzak olsaydı donacaktık.
Hocam bu örneklerle ateizmi çürütemezsin
Güneş sisteminin şekli itibari ile dünya ile güneş arasındaki mesafe sürekli olarak kısalıp çoğalır

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Marsla ne alakası var? En ufak bir örnek vereyim, eğer güneş bize biraz daha yakın olsaydı yanacaktık. Eğer biraz daha uzak olsaydı donacaktık.
Dostum ufak bir araştırmayla dünyanın kilometrelerce günee yaklaştığı veya uzaklaştığı biliniyor zaten bu yüzden 4 mevsim olabiliyor
Dünya güneşin etrafında dönerken yani bu yeterli bir sebep değil

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Tamamda bende diyorumki daha kendi Guneş Sistemimizden çıkabilmiş değiliz evrenin düzenle dolu olduğunu nerden biliyorsun diyorum.

Top Bottom