Hocam beni yanlış anlamanı istemem fakat bu konularda çok bilgin yok gibi görünüyor kendini yorma istersen belliki gayet bilgili insanlar varSen düzensiz olduğunu nereden çıkardın?
Hocam beni yanlış anlamanı istemem fakat bu konularda çok bilgin yok gibi görünüyor kendini yorma istersen belliki gayet bilgili insanlar varSen düzensiz olduğunu nereden çıkardın?
İnsanlar böyle böyle öğreniyor bende çok cahilim yanlış bi ithamda bulunduysam affedin.Hocam beni yanlış anlamanı istemem fakat bu konularda çok bilgin yok gibi görünüyor kendini yorma istersen belliki gayet bilgili insanlar var![]()
Hocam bence çok yanlış bir şey söylediniz şuan Güneş Sistemi milyarlarca yıldır belli bir düzen içinde yaşıyor diye Evrenin derinliklerindeki her şey de düzen içinde olacak diye bir kural mı varDüzenle dolu olmasaydı güneş sistemi milyarlarca yıl yaşamazdı.
Ben çok bilgili olduğumu kastetmedim. Elbette bilgili insanlar var. Fakat arkadaşın Mars a gidemiyor olmamız ile Evrenin düzensiz olduğunu söylemesi...Hocam beni yanlış anlamanı istemem fakat bu konularda çok bilgin yok gibi görünüyor kendini yorma istersen belliki gayet bilgili insanlar var![]()
Kesinlikle yok fakat aynı şekilde bir düzensizlik olduğu da kanıtlanamazHocam bence çok yanlış bir şey söylediniz şuan Güneş Sistemi milyarlarca yıldır belli bir düzen içinde yaşıyor diye Evrenin derinliklerindeki her şey de düzen içinde olacak diye bir kural mı var
İyi geceler, yoruldumRobin bişey demiyosan ben ufaktan kaçıyorum iyi günler![]()
Ne alakası var :d? Mars örneğini sadece daha oraya zor gidiyoruz ilerisini nerden biliyorsun anlamında söyledim :dddSen düzensiz olduğunu nereden çıkardın, Marsa gidemediğimiz için mi?
İyi gecelerİnsanlar böyle böyle öğreniyor bende çok cahilim yanlış bi ithamda bulunduysam affedin.
Geç oldu ya yatıyorum ben
İyi geceler
Ben yanlış anladım galiba.Ne alakası var :d? Mars örneğini sadece daha oraya zor gidiyoruz ilerisini nerden biliyorsun anlamında söyledim :ddd
Son olarak link e baktinmi yattı mı biraz kafana ?İyi geceler, yoruldum
Olmayan bir şeyle olmayan bir şeyi ispatlıyorsun garip, bu yorumu sil yoksa gören insan da ateist olurİnsan beyni olmayan bir şeyi düşünemez. Mesela yeni bir renk düşünmeye çalış, düşünemezsin.
İnsanların beyni sadece başlangıcın olmasını algılayabiliyor, çünkü sadece buna şahit oldu. Bir köpek dünyaya doğarak gelir, ya da bir civciv yumurtadan çıkar. Ancak biz öncesi olmayan bir varlık görmedik, bu sebeple de bunu hayal edemiyoruz. Yani tanrı var demek başlangıç var demek değildir.
Bakmadım kanka kafa çok oldu Sabah temiz kafa ile bakıp sana yazacağımSon olarak link e baktinmi yattı mı biraz kafana ?
İyide düzeni biz nasıl algılarız sadece düzgü bir şekilde ilerlemekmidir düzen.Hocam bence çok yanlış bir şey söylediniz şuan Güneş Sistemi milyarlarca yıldır belli bir düzen içinde yaşıyor diye Evrenin derinliklerindeki her şey de düzen içinde olacak diye bir kural mı var