Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

Dertleşmek için falan

İş konusu ve yaşanmış olaylar nedeniyle sevgi (aşk) duygusunun bitişi...
  2. Emirkanyvs

Haydi geceye bir şarkı bırakalım.

Pardon hocalarım, ben öyle sadece link geliyor sandım, şöyle atayım bari kusura bakmayın 🤦🤣.
  3. Emirkanyvs

Yav nasıl atıldığını bilmiyom, beceremedim ondan 😂.
  4. Emirkanyvs

Valla siz gibi videolu atamadım 😃🤦. Azer babadan "Ayrılık Ölümden Zormuş" parçasını bırakayım bende, hayırlı geceler.
  5. Emirkanyvs

Mangal Yapıyor Musunuz

Bu sene Koskoca yazın her hafta hadi mangal yapalım diyorduk çocukluk arkadaşım ile 😄. Öteki yoldaşlarımız ektiğinden dolayı malesef nasip olmadı. Bidaha ki bahara inşALLAH.
  6. Emirkanyvs

Arkadaş ve ilişki konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

Daha yakın zaman da 7-8 senelik çok yakın arkadaşımla kendi ailesine vefasızlığı yüzünden bağımı kopardım. Fakat yüz yüze yalnışlarını yüzüne vura vura bağımı kopardım. Daha farklı yalnışları da oldu da burda söylemek uygunsuz olur o kadarını. Yani seni üzen, saygı duymayan ne bileyim...
  7. Emirkanyvs

Okulun ilk Günü Sivil Gidilirmi

Forma giymen en doğrusu olacaktır. Giymek istemiyorum dersen de koyu renkler seç ki fazla dikkat çekme.
  8. Emirkanyvs

Nasılsınız liseye yeni geçen kardeşlerim ?

Yeni birileri ile tanışmaktan çekinmeyin. En güzel yıllarım lise yıllarımdı şuana kadar yaşantım da. Meslek lisesi mezunuyum hiç kız yoktu bizim okulda, ona rağmen çok güzel yıllardı benim için. Özellikle sınıfınız da ki insanlarla tanışmaya ve sohbet etmeye özen gösterin ki kafa dengi insanlar...
  9. Emirkanyvs

SİSTEMİME NE KADARA İLAN GİRMELİYİM

Kasanın 0 fiyatı 18-19 civarı bulunuyor. 13-14 yazsan kasaya ötekilere de bi fiyat bulup satabilirsin.
  10. Emirkanyvs

Yeni bilgisayar alınca ne yapılmalı

Bu video da yapman gereken neredeyse her şey var dostum ince ince de anlatılmış.
  11. Emirkanyvs

Yaşadınız en kötü kaza veya hastalık anınız

6-7 yaşlarında sol bacağımın üstünden 2 3 kere araba geçmişti, geçen ise dedemdi.
  12. Emirkanyvs

İş yerinden paramı nasıl alabilirim?

Ne demek hocam her zaman rica ederim.
  13. Emirkanyvs

Haklısın hocam. Dur bakalım inşallah atarlar geri kalanınıda.
  14. Emirkanyvs

Hocam sende irezil bir yere düşmüşsün valla :D. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırır umarım bundan sonraki zamanlarında.
  15. Emirkanyvs

İyi bari hocam yatırırlar umarım. Sen yatırmaya gitme boşver :). Gene yatmazsa da yasal yolla denersin aksini yapsam başın emin ol çok ağrır keşke yapmasaydım dersin.
  16. Emirkanyvs

Yo sakin kalın hocam haksızken haksız duruma düşmeye gerek yok. Benim yaşadığım memlekette ayrı rezil. Haftalık iznini vermez, mesai yaptırır hakkın olanı vermez işten çıkarsın çalışmıyor derler. Rezalet bir durumdayız 22 yaşımdayım 4-5 fabrika da çalıştım yol bazı fabrikalar da yol ile 14 saat...
  17. Emirkanyvs

Sanırım 170'i arayıp oraya şikayette bulunabilirsin. Çalışma ve iş kurumuna da şikayet edebilirsin. 1724709042 İnsanlar iyice kafayı yedi uğraşılacak gibi değil vallahi.
  18. Emirkanyvs

Bugün de gidip vermezler ise yarından itibaren muhattabınız avukatım olucak, iyi günler deyip çık.
  19. Emirkanyvs

Bu fiyatlar neden böyle olmuş?

Muhtemelen stokları yoktur. Stok düzenlemesi yapınca normal fiyatına dönecektir. En açıklanabilir sebebi budur heralde.
  20. Emirkanyvs

Ahlak Ve Mantik Testi̇

Neden.
Top Bottom