Neler Yeni

Okulun ilk Günü Sivil Gidilirmi

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Mavi baggy pantolon içine siyah tişört üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapar ama ilk gün bilemiyorum

grasdiyas

80+ Silver
8.5 senelik okul hayatımda hiç giymedim

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mirhan Yalçın
okuldan okula değişir bende sivil gidecem.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mavi baggy pantolon içine siyah tişört üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapar ama ilk gün bilemiyorum
Okullar galiba yarın saat 10 da başlayıp 15 te bitecekmiş, dikkat edeceklerini sanmıyorum.

grasdiyas

80+ Silver

Wersty

80+
sivil geldiğini gören müdür yardımcısı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sivil geldiğini gören müdür yardımcısı
aa video kullanılamıyor diyor bende olamaaz

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
yunusemre
hocam yanlıs anlama lıncte yıcem ama sıkıntı yok okula gıdıyorsanız okul formasıyla gıdıceksınız degılmı ? yok ılk gun sunu gıysem son gun bunu gıysem cuma gunu forma gıymesem ne alaka sahsen dusuncem boyle

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Forma giymen en doğrusu olacaktır. Giymek istemiyorum dersen de koyu renkler seç ki fazla dikkat çekme.

Top Bottom