Okullar galiba yarın saat 10 da başlayıp 15 te bitecekmiş, dikkat edeceklerini sanmıyorum.Mavi baggy pantolon içine siyah tişört üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapar ama ilk gün bilemiyorum
evet almadım bile hiç ama sözlülerim çok düşüktü forma sağ olsunForma mı
Mavi baggy pantolon içine siyah tişört üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapar ama ilk gün bilemiyorum
aa video kullanılamıyor diyor bende olamaazsivil geldiğini gören müdür yardımcısı
Birde forma mı giycen ajsjssjMavi baggy pantolon içine siyah tişört üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapar ama ilk gün bilemiyorum
hocam yanlıs anlama lıncte yıcem ama sıkıntı yok okula gıdıyorsanız okul formasıyla gıdıceksınız degılmı ? yok ılk gun sunu gıysem son gun bunu gıysem cuma gunu forma gıymesem ne alaka sahsen dusuncem boyleMavi baggy pantolon içine siyah tişört üstünede mavi ceket giysem çok sıkıntı olur mu acaba normalde simsiyah giderim okulda kontrol yapar ama ilk gün bilemiyorum