Neler Yeni

Nasılsınız liseye yeni geçen kardeşlerim ?

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Alışırsınız okula merak etmeyin eğer ultra bir uyum sorununuz yoksa durduk yere her bokunuzu anlatmadan biraz eğlenseniz zaten vakit geçer onlarında kaygıları var karşınızdakide insan ama bence fazla takmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alışırsınız okula merak etmeyin eğer ultra bir uyum sorununuz yoksa durduk yere her bokunuzu anlatmadan biraz eğlenseniz zaten vakit geçer onlarında kaygıları var karşınızdakide insan ama bence fazla takmayın
Ha bu arada benden 2 yaş küçük kız kardeşimdir .

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
yunusemre

okulun en buyuklerı ıken bırden en kucuklerıne donusmek garıp bır deneyım olucak onlara :D

EsdeathSama

80+ Bronze
Artık sizin mutluluk süreniz bu dünyada ebediyete kadar yok oldu (!)
Her şey daha güzel olacak kardeşlerim canınızı sıkanları takmayın hatta kimseyi takmayın

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Yeni birileri ile tanışmaktan çekinmeyin. En güzel yıllarım lise yıllarımdı şuana kadar yaşantım da. Meslek lisesi mezunuyum hiç kız yoktu bizim okulda, ona rağmen çok güzel yıllardı benim için. Özellikle sınıfınız da ki insanlarla tanışmaya ve sohbet etmeye özen gösterin ki kafa dengi insanlar bulabilesiniz. Son olarak şöyle söyleyeyim türlü türlü insan tanıyacaksınız hangisi size hayırlı bir arkadaş olur ya da hayırsız bir arkadaş olur onu çok iyi ayırt etmeniz lazım. Herkese hayırlı geceler 🖐.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
okulun en buyuklerı ıken bırden en kucuklerıne donusmek garıp bır deneyım olucak onlara :D
bu bir döngü hep büyüğün küçük olduğu bir basamak çıkıyor.
Hayatta büyüdüm diyorsun hop aslında küçük bir kısmın büyüğüsün

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan

Vay be lise zamanlarım aklıma geldi :peeposad2: Ama şimdi mezun olmanın da rahatı bir başka:kekw: Geri git deseler gitmem:kekw::PeepoLeave:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba hocam, içim kıpır kıpır. UYUYAMIYORUUUUUUMMMNN.
17258392415082395279602885410519.jpg

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
sağol abi ben şu an okuldayım ilk ders güzel geçti matematik çok kolaydı hepsini bildim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
yeni eğitim öğretim yılında gönlünüzden geçen her neyse o olsun gardaşlarım. karı kız olaylarını çok takmayın, odağınızı derslere verin. ya da arkadaş ortamı kurun ufak çaplı 3-5 kişilik onlarla takılın. karı kıza hiç gerek yok okul zamanı. hele ki okuldansa hiç gerek yok. bulaşmayın, bulaştırmayın.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom