Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

arkadaşim hediye gonderecek aileme ne demeliyim

inanmaları imkansız büyük ihtimale senin kendine alığını düşüneceklerdir
  2. EmreErkanAydın

Sevgiliye yılbaşı hediyesi

Bence daha ucuz bir şey alabilirsin hediyeyi fiyatı değil onu veren kişi değerli yapar
  3. EmreErkanAydın

Arkadaşlar yardim edin dolandirildim

yav yok öyle bir şey onaylıyorum dediğinde ne yapacak adam adamın konuşmasından da mı anlamadın sen 110 at hallederim diyor kahvede okey eşiyle konuşuyor sanki
  4. EmreErkanAydın

ne yapcan kalan son paranı da adamamı verecen adamın usluba bak 110tl var mı sen at ben hallederim diyor qewqqw
  5. EmreErkanAydın

yav engelle gitsin dolandırıcı adam ne yapabilecek max senin kandırmak için sahte dava dosyası falan gönderir bunlar basit dolandırıcılıklar daha 1 hafta önce annemi arayıp yok bilmem ne hukuk birosundan arıyoruz adınıza haciz falan var diyip dolandırmaya çalıştılar inanma
  6. EmreErkanAydın

Mailime gelen aynı tarz bir dolandırıcı inanma o vergi kağıdını yapmak 1-2 dk bir şey
  7. EmreErkanAydın

yav olum 500tl nin vergisi nasıl 8bin oluyor adam para koparma derdinde sen de abi yapma falan yazmışsın adam damarına basacak bak vermiyorsan bu olacak şu olacak diye korkutuyor engelle gitsin 500tl vermişin 1 tl bile verme
  8. EmreErkanAydın

para sorununuz yok spor yapmak mı yoksa her istediginizi yemek mi

sporda disiplin lazım yoksa spor yapmanın da bir amacı yok boşa kürek çekmek gibi
  9. EmreErkanAydın

NAYS bakiyesindeki parayı çekme

Kendi banka hesabına atıp çekebilirsin komisyon istemiyor 45tl varsa direk 45tl atıyor hesabına
  10. EmreErkanAydın

Manitaya hediye öneri

https://www.trendyol.com/aura-aksesuar/yonca-tasarim-celik-donen-stres-kolye-p-682058850?boutiqueId=61&merchantId=841628 Bu yonca kolye kurtarır seni bence
  11. EmreErkanAydın

Eski Sevgili ve Ödünç Kitap Sorunsalı

Valla kızlara emrivaki hareketlerle yaklaşma sonuç olarak kızla görüşmüyorsun kız umursamaz bile ortak bir yerde buluşmak en mantıklısı en azından kız seni görmek için bile gelir ama getir bana ben buradayım dersen getirmez
  12. EmreErkanAydın

Ha o zaman ortak bir yerde buluşun kitabı al getir dersen getirmeyebilir
  13. EmreErkanAydın

Bence burada bir şansını dene asıl amacım seni görmekti kitap bahane gibisinden 1691196270 1 taş 2 kuş hesabı
  14. EmreErkanAydın

Sınıfta kalır mıyım?

yok be kalmazsın adamlar 50 -40 alan insanları bile bir türlü geçiriyorlar
  15. EmreErkanAydın

🗳️28 mayıs seçim sonuçları AÇIKLANIYOR 🗳️

kk geçenki seçimde yapılanlar tekrarlanmaması lazım
  16. EmreErkanAydın

Sinan Oğan, Erdoğan'ı Desteklediğini Açıkladı!

omurgasızın teki ümit hocama üzüldüm
  17. EmreErkanAydın

Kepek sorunu için yardım

Egzama için dermovate kullan kardeşimde vardı döktüğün yeri 3 günde temizliyor kepek için head and shoulders clinical strength egzamaya da iyi geliyor ama dediğim gibi saçlara hasar veriyor yanında farklı bir şampuan da kullanman lazım 1 haftada 3 kere duş alıyorsan 1 duşta head and shouldersı...
  18. EmreErkanAydın

Kepek sorunu için yardım

O doktorların verdiğini sakın kullanma saça zarar veren antin kuntin ilaçlar yazıyorlar kepek 3 türlü geçti bende 1 bıttım ama gerçek bıttım olacak ölene kadar onu kullanacan ya da Head & Shoulders Clinical Strength alman lazım bu daha ettkili bıttıma göre nerdeyse ama saç dökebilir The Mossi...
Top Bottom