Realhas the Great
80+ Gold
Adam 110 lirayıda alıp seni engelleyecek verme sakın
Abi tek korkum avukata vermesi şimdi şundan korkuyorum whatsapp la aradı onayliyormusunuz dedi onuda kaydetti galiba ondan dolayine yapcan kalan son paranı da adamamı verecen adamın usluba bak 110tl var mı sen at ben hallederim diyor qewqqw
Telefonda onaylıyorum dedim birsey olmaz demi bundanLa gardaşım benim 110tl yi atma sakın bir şey yapamaz. Çoluğu çocuğu var adamın bir de fotosunu koymuş ayıp denen bir şey var. Adama şey yaz çoluğundan çocuğundan da mı utanmıyon diye cimere fln şikayet ettim de ve et de yani. 500TL gelmez daha geri orası ayrı bir mevzu da en azından başkalarını dolandırmasın git şikayet et.
Ne dedi adam da onaylıyorum dedinAbi tek korkum avukata vermesi şimdi şundan korkuyorum whatsapp la aradı onayliyormusunuz dedi onuda kaydetti galiba ondan dolayi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonda onaylıyorum dedim birsey olmaz demi bundan
yav yok öyle bir şey onaylıyorum dediğinde ne yapacak adam adamın konuşmasından da mı anlamadın sen 110 at hallederim diyor kahvede okey eşiyle konuşuyor sankiAbi tek korkum avukata vermesi şimdi şundan korkuyorum whatsapp la aradı onayliyormusunuz dedi onuda kaydetti galiba ondan dolayi
Para hesabınıza yatacak onayliyormusunuz dedi evet dedimNe dedi adam da onaylıyorum dedin
Western union ile gonderiliyormus para onun vergisi ödenmezse western union işlem yapıyormuşavukata ne diye vericek seni?
böyle saçma bi yalan görmedim ben almanyadan arada bi para geliyo öyle bişeyle karşılaşmadım hiç. komisyon alıyodur max. onu bende detaylı bilmiyorum.Western union ile gonderiliyormus para onun vergisi ödenmezse western union işlem yapıyormuş
kesinlikle bu bile mantığa yatmıyoAdamın yaptığı zaten yasa dışı sence avukata verebilir mi gerçekten?
Bir şeye onaylıyorum dedim ondan dolayı korkuyorum hesabınıza yatsın mi dedi evet dedim galiba sesi kaydettiAdamın yaptığı zaten yasa dışı sence avukata verebilir mi gerçekten?