Neler Yeni

Sevgiliye yılbaşı hediyesi

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Merhabalar 1.5 aylık güzel bir ilişkim var 2 hafta önce feneriumdan kolye + 2 tane fenerbahçe konulu kitap hediye almıştım 500tl ye şimdi biraz bütçem var ve sevgilimle ciddi düşünüyorum aklımda yılbaşında pandora hediye almak var 2.3k gibi bir fiyat tutuyor sizce 1.5 aylık bir ilişkide böyle büyük bi hediye almak için erkenmi.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,649
İsim
Kgn
şimdilik erken

bence bileklik gibi bir şey alabilirsin
Veya Kar Küresi ve kar küresi dememin yılbaşı ile ilgisi yok

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Bence daha ucuz bir şey alabilirsin hediyeyi fiyatı değil onu veren kişi değerli yapar

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,416
İsim
uwu
çok erken 1.5 ay ne ki parfüm al/kolye fln

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Herkes yazmış o yüzden ben de üstüne bastıra bastıra sanki çok gerekliymiş gibi söylıyım.
Daha çok taze olan bir ilişkide bu kadar fazla veya hızlı olarak ilerlemen seni üzebilir az sakin olmanı bir yaşlı olarak tavsiye ederim ama sen kendi bildiğin gibi teşekkürler iyi forumlar
( sütümü içip yatıcam annem kızdı)

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
O sana bişi almadığı veya süpriz bişey yapmadığı sürece bişi almanı tavsiye etmem . Benim böyle oldu 3 sene ilişkim çöp oldu gitti. Bunun yerine annene alabilirsin daha mutlu olur.

Kara*

80+ Silver
Erken kardo erken. Şimdi çıtırından iyi gidiyorsunuz sonra bozulur aranız değmez o paraya. Git daha soft şeyler bul sweat, kolye, dekor, el ısıtıcı, ıvır zıvır al daha iyi.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Beyler fikirleriniz için teşekkür ederim sanırım çiçek buketi yaptırcam yanındada küçük peluş bi oyuncak alıcam parfüm diyen arkadaşın fikrini önceden düşünmüştüm ama karşı taraf bunu kötü anlayabilir bu yüzden sanırım yapay çiçek alcam odasında uzun süre saklıyabilceği için ve peluş ayı. Belki birde güzel bi reetoranda yemek yeriz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Beyler fikirleriniz için teşekkür ederim sanırım çiçek buketi yaptırcam yanındada küçük peluş bi oyuncak alıcam parfüm diyen arkadaşın fikrini önceden düşünmüştüm ama karşı taraf bunu kötü anlayabilir bu yüzden sanırım yapay çiçek alcam odasında uzun süre saklıyabilceği için ve peluş ayı. Belki birde güzel bi reetoranda yemek yeriz
ohh afiyet olsun reis
hepimizin tavsiyesini dinleyip uyguladığın için ben teşekkür ederim

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
ohh afiyet olsun reis
hepimizin tavsiyesini dinleyip uyguladığın için ben teşekkür ederim
Ben sizin tavsiyeleriniz için teşekkür ederim zaten son zamanlarda çok fazla ailevi sorun yaşıyor kız arkadaşım bu hediye ona umarım iyi gelir

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Top Bottom