Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Yavru kedi için neler almalıyım

Bu hafta yavru bir kedi sahiplenicem. İlk olacağı için neler almam hangi markayı almam gerekiyor vs bir bilgim yok bilgili biri şu mama şu kum vs iyi gibi bilgiler bırakabilirse mutlu olurum teşekkürler. Kedi 6 haftalık
  2. Eyisha

Neden donanım arşivi forum çok güzel

hoş geldin dostum biz bir aileyiz hepimiz biriz misali bir ortam (!) şaka bir yana güzeldir bu forum gereksiz adam yok olsa da sol alttaki rapor et diyorsun 5dk da geri dönüşü oluyor moderatör ekibi sayesinde yazım kuralı vs rezil yazmadıgın sürece yok o yazım kuralı yüzünden benim de tadım...
  3. Eyisha

Tüketici hakları hakkında sorum var

2 birey kendi arasında internet üzerinden alışveriş yaparken (dolap sahibinden hb amazon tarzı değil direkt mesaj yolu ile) satıcı kişi parayı alıp ürünü göndermez ve/veya yanlış/farklı ürün gönderirse bunun hakkında bir şey yapılabilir mi
  4. Eyisha

Para transfer edicem ama nasıl yapıcam anlamadım yardım pls

Radansa adlı rapciden yeni çıkan albümünü alıcam şahsi olarak tanımasam da güveniyorum açıkçası
  5. Eyisha

Deprem çantasının içeriğinde neler olmalı?

35cl filan bir absolut vodka filan at ilk yardımda iş görebilir vodka işin makarası 35cl absolut şişesi küçük tam uyar diye dedim ama küçük şişeli direkt alkol yada alkollü bir içecek
  6. Eyisha

Her oyunu oynayacak ekip arkadaşları aranıyor

şu sıralar online oyun oynamıyorum sınava hazırlık yüzünden ama ekleyin hem arkadaş listesi olur hemde müsait vakit takılırız https://steamcommunity.com/id/emrkp/
  7. Eyisha

Yaşayacak Olsanız Bu Şehirlerin Hangisinde Yaşardınız?

mersindeyim kiralar harbi pahalı ve sıkıntısı senelik istiyorlar mersinde kiraları ona göre düşün gelmeyi ve depremden sonra kiralar 2-3 katına çıktı gram insaf yok burdakilerde bizde depremden sonra taşındık (deprem sebebi ile dğeil kişisel sebepler) ocakta ev bakarkan 2023 de 5000 olan ev 2023...
  8. Eyisha

Para transfer edicem ama nasıl yapıcam anlamadım yardım pls

Merhaba bir şahıstan bir ürün alıcam mailleşiyoruz güvenilirlik kısmını bana bırakın önemli olan o değil bana iban isim ve qnb finansbank enpara diye attı ama ben banka işlemlerinden anlamam bende de teb var ve orda enpara transfer bulamadım karttan karta kısmında şimdi benim enpara yükleyip...
  9. Eyisha

Öğrenci pasaportu hakkında

sonuç açıklanıyor da kanka 3 hafta sonra yerleşme sonuçları açıklanıyor senin dediğin sınav sonucu puan vs
  10. Eyisha

14 subat hediye fikri

rp alma sakın jaho düğün muhabbeti gibi durur kgfsdgşljfdgpidfpgsdfpgfdsogfds
  11. Eyisha

14 subat hediye fikri

how wheels al bir tane erkekler sever ya erkeğiz biz bize taş versen seviniriz emin ol kadınlar gibi geniş hediye aralığı yok erkeklerin zenginsen git ps5 filan al yoksa saat bileklik yada hobisi neyse ona göre bir şey al en basitinden bir peluş bile olabilir eski sevgilimin bana verdiği 2 tane...
  12. Eyisha

sınav haziranda ağustos ortasında açıklanıyor sonuçlar temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum o yüzden sordum
  13. Eyisha

Merhaba 18 yaşındayım mezuna kalmış biriyim temmuz gibi kosova vs balkan turu yapmayı düşünüyorum ama öğrenci pasaportu alamıyorum o yüzden 1 yıl normal pasaport alsam üni kazandıktan sonrasında süresi bitince öğrenci pasaportu çıkarabiliyor muyum ve yapabiliyorsam o pasaporttaki damgalar...
  14. Eyisha

evde nasıl kendımı sarhoş edebilirim

sen dayak yemedin hiç dimi babandan
  15. Eyisha

Mersinde yaşayan dostlar bakabilir mi

iyimiş baya kanka hayırlı olsun
  16. Eyisha

tece nerede bilmiyorum kanka da ben memnunum oturdugum semtten sahile 5 dk mesafedeyim her şey ayağımın altında mis valla
  17. Eyisha

bende mezitli viranşehir burada da çok suri var ama zengin kısmı sanırım hep gürültü patırtı yok emekli kasabası gibi hep sessiz
  18. Eyisha

ben direkt içeri gidip müdürünüz burda mı diyorum patronu hiç sorma kanka patronlar gelire bakar çok fazla patron mekanda durmaz müdür sor yada ilgili biri var mı da yaşım yetiyor barlara vs sorucam bari eylül sonuna kadar çalışayım da hem spor hemde kitap parası çıksın mezuna kaldım yük olmayım...
  19. Eyisha

la havle 190 diyor bir de olm sulak yerde mi yetişiyonuz 178 de kaldım ben xd en kötü öyle yapcam yol parası vermek istemiyorum açıkçası da 1 ay da olsa bir çalışayım mezuna bıraktım cepte kuruş yok gram da haz etmem ailemin para vermesini hem 50 tl verirler 1 ay lafını ederler ondan kimseye...
  20. Eyisha

valla pahalı aga ögrenci adam için daha da pahalı açıkçası iş de bulamadım mersin insanı işçiyi it yerine koyuyor sanırım en az 6-7 mekana gittim iş için günlük 300 filan dediler asgariye bile denk gelmiyor günde 10 saat haftada 6 gün çalışma ile
Top Bottom