Arama sonuçları: *

1. Forjest

Internete Baş Vurdum, Detayları...

Internete Baş Vurdum, Detayları... Bulunduğum bölgede internet alt yapısı olmadığından dolayı tek çarenin 4,5G bağlantılı modem kullanarak internete bağlantı sağlayabilmek amaç, ben İki gün evvel Atlantis adında olan bir internet şirketine net başvurusu yaptım başvuruyu yaparken hangi modemi...
  2. Forjest

Bunlar dolandırıcımı

Benide dolandırıcılar aradılar numaralarını alarak karakola gidip şikayette bulundum. Benim durumum biraz farklı ancak, ortak noktası dolandırıcı olmaları önemli olanda bu. İllaki şikayet etmek iyidir.
  3. Forjest

Evrenin sonunda ne var

Kainat sonsuzluk üzerine kurulu. Oralara kadar gidecek daha iyi bir makine füze herneyse artık üretilemedi. Varsada ben bilmiyorum tek bildiğim koskoca bir sonsuzluk evreni. :)
  4. Forjest

HADİ SIKINTILARINIZI DERTLERİNİZİ BURAYA DÖKÜN

Engelliyim sağlık sorunlarım var herkes haline şükretsin bence. Ufacık şeylerden mutlu olmaya bakın canlar her şey boş arkada gözümüz yok çünkü. Daima ileriye geleceğe bakın olasılıkları değerlendirin iyi kötü farketmez bir yerden tutunun zevk alın anı yaşayın derim.
  5. Forjest

Türkiye'den temelli gitmek istiyor musunuz?

Refah seviyesi yüksek olan bir avrupa ülkesine temelli gitmek isterdim. Gitme nedenimi yazmam buradan yanlış olacaktır konu farklı yerlere gidebilir. Temeli özetle siyasi, ideolojik + sosyolojik durumlardan kaynaklı diyeyim kısaca. Eminim bir çok kişide bu nedenlere dayalı olarak yurt dışına...
  6. Forjest

En çok izlediğiniz Youtube kanalı?

https://www.youtube.com/channel/UCuHyLrdmR_v_IPGwU8nei2A?view_as=subscriber
  7. Forjest

Babamın ne yaptığını bilmiyorum.

Geçmişe ait olan bir borç olma ihtimali olabilir. Hemen enseyi karartmayın. Bu ülkede neredeyse çoğu kişinin bir yerlere borcu olabilmekte. TL, büyük değer kaybetti ürünler pahalı değil, paramız büyük değer kaybetti çünkü. Aynı eksende ve seviyelerde dengeler sağlanabilse, mali blançolarda...
  8. Forjest

KAVGA ETMEKTEN KORKUYORUM

Kavga etmeyi sevmeyen biride benim çare olarak 5 yıl boyunca AIKIDO savunma sanatları kurslarına gittim. Kavga etmekten çok, kavga edenleri ayırmada dahi büyük etkileri olan bir savunma sanatı, "Dövüş sanatı demiyorum" dikkat " Savunma sanatı" tavsiyem bu sanatı biraz araştırmanız olacak ve...
  9. Forjest

AİLEMİ NASIL İKNA EDİCEM

Karamsar düşünülmemeli bence. Zaten işsizlik savaşı var dışarda pandemi süreçlerinden geçiyoruz daha yeni yeni ortam düzelmeye başladı. Sabrın sonu selamettir arkadaşlar aceleye gerek yok. Ailenizin değerini bilin onları üzmeyin derim. Bilgisayar alınır ancak, kırılan kalpler düzelmez...
Top Bottom