Büyük patlama teoridir, gerçek değildir.
Yoktan bir şey var olmaz, var olan ise yok olamaz.
Teorinin anlamını öğrenin. Ek olarak Büyük Patlamanın yaydığı parazitler hala makineler tarafından algılanabiliyor. Televizyonlar da bile görebiliyorsunuz o parazitleri. Tekillik nedir, teori nedir onu öğrenin.
Yine Tekilliği senin içinde araştırmanı öneriyorum.Şimdi 1)başta hiç bişey yoktu nasıl hiç bişey yoktu yani hiç bişey yok ne demek
2) patlama oldu ve evren oluştu evren gittikçe büyüdü ve bu halini aldı ve hala büyüyor yani bu demek ki biz insanlik ne kadar ileri gidersek gidelim hiç ilerliyemiyoruz insanlar ilerledikçe evrenin sonuyla arasındaki mesafeyi kapattıkça evren büyüyüp mesafeyi açıyor ve insanlar ilerlemeyi bırakınca da geride kalıyor.
3)Evren büyüyor ama başlarda ilk patlama olduğunda küçüktü yani evrenin bir sonu var şimdi evrenin sonunda ne var yani evrenin sonundan bir adım ileri atınca noluyor ölüyor muyuz
4)bizi öldüren ney hani her şeyin bir açıklaması vardı bilimde boğulup ölürsün nefes alamadın diye öldün araba çarpar araba çarptığı için öldün her şeyin nedeni var yani ama evrenin sonunda bir adım attıktan sonra insan niye ölür onu öldüren güç nedir araba çarpınca araba çarptığı için ölürsün öldüren güç arabadır ama ordaki neden ne
Evrenin sonunda kimse ne olduğunu bilemez. Maddesel bir kütlenin ışık hızına ulaşamayacağını ve maddesi olmayan bir şeyin, cismin ışık hızı doğrultusun da ilerlediğini düşünürsek (şu anki teknoloji ile konuşuyorum) evren çok yüksek ihtimal ışık hızı doğrultusun da ilerliyor, genişliyor. Elbet Evrenin genişlemesi de duracaktır. Sonsuzluk diye bir kavram bilimsel olarak yoktur. Sonsuzluk olmadığı için Evrenin elbet bir gün genişlemeyi durduracağını öngörmekteyiz. Eğer bilimin öngördüğü gibi ışık hızının ötesinde bir hız yoksa büyük ihtimalle insanoğlu olarak Evrenin sonunu göremeyeceğiz. Ama sormuş olduğunuz "Evrenin sonu nasıl öldürür?" sorusuna tahmini bir cevap olarak "basınç" derim. Şu anlık bu sorular için tahmini cevaplar verebiliyoruz. Ancak bilim dünyası tarafından büyük patlamanın gerçek olduğu kanıtlanmıştır.