Neler Yeni

Evrenin sonunda ne var

Bura.K

80+ Silver
Büyük patlama teoridir, gerçek değildir.

Yoktan bir şey var olmaz, var olan ise yok olamaz.
1635688100332.png

Teorinin anlamını öğrenin. Ek olarak Büyük Patlamanın yaydığı parazitler hala makineler tarafından algılanabiliyor. Televizyonlar da bile görebiliyorsunuz o parazitleri. Tekillik nedir, teori nedir onu öğrenin.
Şimdi 1)başta hiç bişey yoktu nasıl hiç bişey yoktu yani hiç bişey yok ne demek
2) patlama oldu ve evren oluştu evren gittikçe büyüdü ve bu halini aldı ve hala büyüyor yani bu demek ki biz insanlik ne kadar ileri gidersek gidelim hiç ilerliyemiyoruz insanlar ilerledikçe evrenin sonuyla arasındaki mesafeyi kapattıkça evren büyüyüp mesafeyi açıyor ve insanlar ilerlemeyi bırakınca da geride kalıyor.
3)Evren büyüyor ama başlarda ilk patlama olduğunda küçüktü yani evrenin bir sonu var şimdi evrenin sonunda ne var yani evrenin sonundan bir adım ileri atınca noluyor ölüyor muyuz
4)bizi öldüren ney hani her şeyin bir açıklaması vardı bilimde boğulup ölürsün nefes alamadın diye öldün araba çarpar araba çarptığı için öldün her şeyin nedeni var yani ama evrenin sonunda bir adım attıktan sonra insan niye ölür onu öldüren güç nedir araba çarpınca araba çarptığı için ölürsün öldüren güç arabadır ama ordaki neden ne
Yine Tekilliği senin içinde araştırmanı öneriyorum.
Evrenin sonunda kimse ne olduğunu bilemez. Maddesel bir kütlenin ışık hızına ulaşamayacağını ve maddesi olmayan bir şeyin, cismin ışık hızı doğrultusun da ilerlediğini düşünürsek (şu anki teknoloji ile konuşuyorum) evren çok yüksek ihtimal ışık hızı doğrultusun da ilerliyor, genişliyor. Elbet Evrenin genişlemesi de duracaktır. Sonsuzluk diye bir kavram bilimsel olarak yoktur. Sonsuzluk olmadığı için Evrenin elbet bir gün genişlemeyi durduracağını öngörmekteyiz. Eğer bilimin öngördüğü gibi ışık hızının ötesinde bir hız yoksa büyük ihtimalle insanoğlu olarak Evrenin sonunu göremeyeceğiz. Ama sormuş olduğunuz "Evrenin sonu nasıl öldürür?" sorusuna tahmini bir cevap olarak "basınç" derim. Şu anlık bu sorular için tahmini cevaplar verebiliyoruz. Ancak bilim dünyası tarafından büyük patlamanın gerçek olduğu kanıtlanmıştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Evet arkadaşlar o gün gece çok geçti ve sabaha kadar bununla alakalı videolar izledim ve anladığım şey şu biz 3. Boyutuz ve evren 4. Boyut ,evrenin sonunu geçebilmek için 4. Boyut olamamız gerekiyor ve bu imkansız, ama bir şekilde geçtik diyelim ,3 teori var 1.si evrenin sonuna gidince başından devam ederiz 2.si bizim evrenden farklı bir şekilde sonsuz evren var ve bu evrenler bazenleri çarpışabiliyorlar ve dediklerine göre bizim evrende çarpışmaya dair bir takım kanıtlar falan varmış 3.sü ise paralel evrenler paralel evrenler yani örnek olarak ben şuan burda şuan yazıyorum ama paralel evrendeki ben buan yazıyor yani ihtimaller sonsuz olduğu için paralel evrenlerde sonsuzdur bazı paralel evrenlerde hiç 1. Dünya savaşı olmamıştır mesela. İzlediğim videolardan çıkardığım bilgiler bunlar yanlışım olursa düzeltin lütfen.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Kainat sonsuzluk üzerine kurulu. Oralara kadar gidecek daha iyi bir makine füze herneyse artık üretilemedi. Varsada ben bilmiyorum tek bildiğim koskoca bir sonsuzluk evreni. :)

Leivanes

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lei Vanes
teorik olarak biz evrenin sonuna ulaşamayız çünkü evren ışık hızından daha hızlı genişleyen bir şey ve muhtemelen bir süre sonra o kadar genişleyecekki kendi kendine çökecek ve her şey yeniden başlayacak
Evren ışık hızından hızlı genişlemiyor. Evreni sadece kenarlarından genişleyen bir şey gibi düşünmeyin. Evren her noktadan genişliyor. Eğer bu genişleme ışık hızından hızlı olsaydı, Dünya'ya kütle çekimi ile bağlı olmayan cisimleri göremezdik. Gözlemleyebildiğimiz evren bir kaç galaksiden oluşurdu çünkü cisimlerden gelen fotonlar Dünya'ya ulaşamazdı.

Top Bottom