Evrenin sonunda ne var

Evrenin sonu var ama sürekli genişliyor, evren devasa enerjisiyle sürekli büyüyor. Bu enerjinin bitmesiyle ilgili çeşitli teoriler var bunları araştırabilirsin.

teorik olarak biz evrenin sonuna ulaşamayız çünkü evren ışık hızından daha hızlı genişleyen bir şey ve muhtemelen bir süre sonra o kadar genişleyecekki kendi kendine çökecek ve her şey yeniden başlayacak

Son düzenleme:
teorik olarak biz evrenin sonuna ulaşamayız çünkü evren ışık hızında genişleyen bir şey ve muhtemelen bir süve sonra o kadar genişleyecekki kendi kendine çökecek ve her şey yeniden başlayacak
Işık Hızından Daha Hızlı Onu Düzeltelim 🙂

evrenin sonunda evren var :d

Şimdi 1)başta hiç bişey yoktu nasıl hiç bişey yoktu yani hiç bişey yok ne demek
2) patlama oldu ve evren oluştu evren gittikçe büyüdü ve bu halini aldı ve hala büyüyor yani bu demek ki biz insanlik ne kadar ileri gidersek gidelim hiç ilerliyemiyoruz insanlar ilerledikçe evrenin sonuyla arasındaki mesafeyi kapattıkça evren büyüyüp mesafeyi açıyor ve insanlar ilerlemeyi bırakınca da geride kalıyor.
3)Evren büyüyor ama başlarda ilk patlama olduğunda küçüktü yani evrenin bir sonu var şimdi evrenin sonunda ne var yani evrenin sonundan bir adım ileri atınca noluyor ölüyor muyuz
4)bizi öldüren ney hani her şeyin bir açıklaması vardı bilimde boğulup ölürsün nefes alamadın diye öldün araba çarpar araba çarptığı için öldün her şeyin nedeni var yani ama evrenin sonunda bir adım attıktan sonra insan niye ölür onu öldüren güç nedir araba çarpınca araba çarptığı için ölürsün öldüren güç arabadır ama ordaki neden ne
5)üüf gece 4 buçuk da fena boş yaptım galiba ama nedense aklıma takıldı bu sorular uzayla alakası olan arkadaşlar merakımı giderirse çok sevinirim iyi geceler herkese.

Bu kanallardan çoğu bilgiyi öğrenebilirsin

Haklısın. Çok boş yapmışsın. Soru sormanın da bir adabı, amacı ve mantığı olmalı. Sırf sormak için sormuşsun.

Büyük patlama teoridir, gerçek değildir.

Yoktan bir şey var olmaz, var olan ise yok olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,463
Üyeler
190,917
Son üye
Reznov.
Geri