Arama sonuçları: *

1. Furyy

İninal plus sözleşmem kaç günde gelir?

Yeni çıkmış limit arttırmak için ve para transferi için
  2. Furyy

İninal plus sözleşmem kaç günde gelir?

Arkadaşlar talebim onaylanalı 2 iş günü oldu ama hala randevu işleminde diyor ne zaman gelir tahminen ve hesap ne zaman aktif edilir?
  3. Furyy

18 yaşından küçüğüm tek başıma rapor alabilir miyim?

Doktor zaten tanıdıkda sadece işlem yapabilirler mi diye sordum
  4. Furyy

18 yaşından küçüğüm tek başıma rapor alabilir miyim?

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım bugün okula gitmeyeceğim rapor almak istiyorum ama evde kimse yok tek başıma sağlık ocağına gidipte rapor alabilir miyim?
  5. Furyy

Sabah Ezanı çok geç okundu?

Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum Sabah 4:19 gösteriyor ama az önce yani 05:00'te okundu
  6. Furyy

Sınavlar çok kötü geldi

9. Sınıfım biyoloji ve fizik sınavları açıklanmış 53 ve 51 almışım yani nasıl okadar iyi geçmişken bu kadar düşük aldım hiç anlamadım
  7. Furyy

Boyum dik bir yerde daha uzun oluyor

Kanka mesela düz zeminde biriyle yan yana gelince daha kısa dik bir zeminde yani yokuş zeminde yan yana gelince daha uzun oluyorum
  8. Furyy

Boyum dik bir yerde daha uzun oluyor

Arkadaşlar normal düz zeminde boyum daha kısa dik bir zeminde daha uzun oluyor neden olabilir
  9. Furyy

Sınıf korona yüzünden kapatıldı dershaneye gidebilirmiyim?

Ama ailem zorluyor 1641902143 Aşı yaptırmadım hiç
  10. Furyy

Sınıf korona yüzünden kapatıldı dershaneye gidebilirmiyim?

Arkadaşlar sınıfta iki kişi korona çıktı karantinaya alındı sınıf.Ben dershaneye gitsem sorun olurmu?
  11. Furyy

Seçmeli spor dersi nedir?

Okulumda kız olmayan Me:🥺
  12. Furyy

Knk 8.sınıfım ama 1ders beden 2seçmeli😂
  13. Furyy

Tamam sağol
  14. Furyy

Arkadaşlar ders programında seçmeli spor dersi var ilk defa görüyorum ve bu ders bedenmidir yani yine futbol felanmı oynayacağız
  15. Furyy

Kurye ürünü bırakıp ürün parasını almadı?

Knk yazık ama kuryenin dikkatsizliği zaten yarında gelmezse şubeyi arayacağım
  16. Furyy

Evet yani bende şaşırdım zili çaldı kapıyı açtım aşağı inip ürünü alıp parasını verecektim bi baktım ürünü koymuş gitmiş
  17. Furyy

Evet zaten kartım yok
  18. Furyy

Arkadaşlar bir siteden 350tllik alışveriş yaptım ve bugün kargo geldi ancak gelen kurye ürünü bırakıp gitti para istemedi bile ne yapmalıyım bu durumda Not:ödemeyi nakit olarak seçmiştim
  19. Furyy

Orucum bozulmuşmudur?

Unuttum sonuçta
  20. Furyy

Orucum bozulmuşmudur?

Arkadaşlar az önce oruçlu olduğumu unutup harama baktım ama niyet etmemiştim niyet edip devam edeyimmi yoksa hiç tutmayayimmi?
Top Bottom