Furyy 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 440 Konum Bursa İsim Taha Tuğrul Tuncel 2 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar ben 14 yaşındayım bugün okula gitmeyeceğim rapor almak istiyorum ama evde kimse yok tek başıma sağlık ocağına gidipte rapor alabilir miyim?
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım bugün okula gitmeyeceğim rapor almak istiyorum ama evde kimse yok tek başıma sağlık ocağına gidipte rapor alabilir miyim?
Tankman 80+ Bronze Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 726 2 Mayıs 2023 #2 Geçerli bi mazeretin varsa alabilirsin bide doktora kalmış
Furyy 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 440 Konum Bursa İsim Taha Tuğrul Tuncel 2 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Tankman yazmış: Geçerli bi mazeretin varsa alabilirsin bide doktora kalmış Devamı için tıklayın... Doktor zaten tanıdıkda sadece işlem yapabilirler mi diye sordum
Tankman yazmış: Geçerli bi mazeretin varsa alabilirsin bide doktora kalmış Devamı için tıklayın... Doktor zaten tanıdıkda sadece işlem yapabilirler mi diye sordum
Tankman 80+ Bronze Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 726 2 Mayıs 2023 #4 Furyy yazmış: Doktor zaten tanıdıkda sadece işlem yapabilirler mi diye sordum Devamı için tıklayın... yapabilir
Furyy yazmış: Doktor zaten tanıdıkda sadece işlem yapabilirler mi diye sordum Devamı için tıklayın... yapabilir